G4600-GTX1050Ti sistem nasıldır?

Zeus556

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde hard disk yok farkındasındır umarım. Sonra neden 128gb falan triplerine girme. Onun dışında işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapacaktır ufak. PSU’su kasa yanında veriliyor güven olmaz. RAM’in 2133mhz olması da biraz kötü. Genel bütçen 2700 civarıysa kendin daha iyi toplayabilirsin bence.

katılıyorum 2700 tl ye daha iyi bir pc toplayabilirsin helede ikinci el e yönelirsen cok daha iyi bir pc toplarsın 2700 tl ye

Üstte paylaştığım sistem bütçeni aşıyor mu?

Bazılarında oluyor. 2.el Hard Disk almanızı önermem. Sebebi açık. Kullanıcı kaç kere fişi çekti bilemezsin. Ya da tuştan kapattı bilemezsin.
Aslında hard diske gerek yok almamayı düşünüyorum bende mevcut boş yere masraf yapmasam mı diyorum

Aslında hard diske gerek yok almamayı düşünüyorum bende mevcut boş yere masraf yapmasam mı diyorum
Elindeki HDD’nin RPM hızı düşükse güçlü bir sistem için sorun olacaktır. En azından oyunlarda olacaktır. Güçlü bir sistemin veri hızı akışı da hızlı olacaktır. Oyunlarda Disk %100 olması nedeniyle kasma yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…