G4600-GTX1050Ti sistem nasıldır?

Zeus556

Hectopat
Arkadaşlar ben yeni bir toplama bilgisayar alacağım. Hali hazırda takılmış olacak. Bu bilgisayarı gözüme kestirdim ama sizinde bir kaç yorumlarını almak istiyorum? İyi midir, kötü müdür? Yardımcı olabilicek herkesin yorum yapmasını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Intel Kaby Lake G4600 3.6 GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 128GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
dark_f40_1_2_2_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde hard disk yok farkındasındır umarım. Sonra neden 128gb falan triplerine girme. Onun dışında işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapacaktır ufak. PSU’su kasa yanında veriliyor güven olmaz. RAM’in 2133mhz olması da biraz kötü. Genel bütçen 2700 civarıysa kendin daha iyi toplayabilirsin bence.

Sistemde hard disk yok farkındasındır umarım. Sonra neden 128gb falan triplerine girme. Onun dışında işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapacaktır ufak. PSU’su kasa yanında veriliyor güven olmaz. RAM’in 2133mhz olması da biraz kötü. Genel bütçen 2700 civarıysa kendin daha iyi toplayabilirsin bence.
katılıyorum 2700 tl ye daha iyi bir pc toplayabilirsin helede ikinci el e yönelirsen cok daha iyi bir pc toplarsın 2700 tl ye

Aslında hard diske gerek yok almamayı düşünüyorum bende mevcut boş yere masraf yapmasam mı diyorum
Elindeki HDD’nin RPM hızı düşükse güçlü bir sistem için sorun olacaktır. En azından oyunlarda olacaktır. Güçlü bir sistemin veri hızı akışı da hızlı olacaktır. Oyunlarda Disk %100 olması nedeniyle kasma yaşayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı