G4600 Sistem vs R3 2200G Sistem

Bütçeniz 2000 TL ile sınırlı olduğu için APU sistem daha mantıklı. Ayrıca ilerde sadece ekran kartı ile sistemi güçlendirme imkanınız var. Ancak APU sistemlerde şöyle bir durum var. Tek kanal bellek kullanırsanız fps epey düşük olacak. O yüzden 2*4 dual bellek almanız yararınıza olur. Ayrıca bellek frekansı 3000 mhz ve daha üstü olmasına özen gösterin. Anakartı 4 bellek slotlu alırsanız eğer ilerde 8 gb ilave edip birde ekran kartı takarsanız fazlasıyla işinizi görür. Bu arada bence bütçeyi biraz daha zorlayıp R5 2400G alın derim.

Bildiğim kadarıyla nanokatalog yurtdışı garantisi ile çalışıyor, PSU nasıldır ekran kartı nasıldır bilmiyoruz.
PSU veya ekran kartında bir sorun olması halinde, kargo masrafları ve bekleme süreleri yoracaktır. Ayrıca işlemci R3 1300X R5 değil. Bilmiyorum şüphelendim. :kararsız:

Bildiğim kadarıyla nanokatalog yurtdışı garantisi ile çalışıyor, PSU nasıldır ekran kartı nasıldır bilmiyoruz.
PSU veya ekran kartında bir sorun olması halinde, kargo masrafları ve bekleme süreleri yoracaktır. Ayrıca işlemci R3 1300X R5 değil. Bilmiyorum şüphelendim. :kararsız:
Aynen R5 yazıyor R3 aslında, bende şüpheliyim fiyatı baya bir uygun aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı