düşünüyorum fakat önerileriniz varsa belirtin. Genel olarak şu oyunları oynayacağım;
PUBG, CS:GO, FIFA 17, GTA IV.
Topladığım sistem bu oyunları kaldırır mı? Kaldırması için ne değiştirmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
@AYSİOKusura bakma geç gördüm. Bütçem 2000-2300 arasında. Dediğin gibi kasadan düşüreceğim. ve üstüne biraz daha koyup SSD almayı düşünüyorum. Ama sonuçta HDD 1 TB, SSD 240GB acaba bir sorun olurmu? Ryzen bu sisteme olmaz çünkü anakartım intel işlemci. Sadece ekran kartı konusunda biraz şüphelerim var.
Evet başka cevap verecek yok mu koskoca Technopat'ta.
Kasayı gönlünüze göre seçin. PSU kaliteli olması gerektiği için Power Boost , DARK gibi markaları almanızı istemedim. Monitörü FreeSync bir monitör alırım , uzun süre ekran kartımı değiştirmem , DX12 (yeni çıkan) oyunlarda GTX 1050'den yüsek FPS alırım diyorsan RX560 al. 4 GB'lık modelini bulamadım. Bu sistem sizin bahsettiğiniz sistemden çok daha iyidir. Sistemi kurduğunuzda RAM'i 3000 Mhz'ye alın , alamazsanız buraya konu açın ilgilenirler. Anakartımız B350 olduğu için işlemciye OC yapabilirsin. SSD'yi daha sonra alırsın.