G4600 vs i3 7100

Yeni işlemciler ne zaman çıkacak ? Benimde G4600 alma gibi bir düşüncem var ama yenileri çıkacak ise bekleyebilirim. Ayrıca yeni işlemcilerde anakart desteklememe gibi bir durum olabilir mi ? B250 Anakart için ?

Bütçenin ne kadar olduğunun farkında mısın? SSD'yi çıkarsan nereye Windows ve oyunlar kurulacak? 560 ve 1200 için 16GB RAM'de SSD'den önemli değildir bana göre.
Bütçenin ne kadar olduğunun farkında olduğumuz için R3 1200 önermiyoruz bilmem farkında mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe limitlerinde 1200'lü sistem topladım zaten. Görmediysen eğer;

O kasa ve güç kaynağını düşük bütçeli sistem için @Recep Baltaş ve @Ali Güngör bizzat kendileri kullandılar. Videolarını izleyebilirsin.

400 lira fiyatlı G4600 ile toplayabiliyorsan sistem, 450 liraya da 1200'lü sistem toplarsın, topladım. Daha da performanslı bir sistem oldu Pentium'a nazaran. O zaman sen daha iyisini topla. Söylemek ile olmuyor sadece.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı