G5 vs Samsung S7 Edge vs HTC 10

MagicTouch_27

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben LG G5, Samsung s7 Edge ve ya HTC 10 almayı düşünüyorum. Agır oyunlar oynuyorum ve her açıdan bu 3 telefonlar arasında hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birbirine yakın perfonmansta cihazlar. Telefondan ne beklediğiniz bağlı burada. Şahsen ben bu seçeneklerden htc 10' nu tercih ederdim. En stabil arayüz onda. Çok güzel bir ses perfonmansıda var. Samsung'un kamerası sadece bir tık önde olabilir fakat uzun bir zaman geçtikten sonra takılmalar başlayacaktır. Aklınız samsung'da ise Note 7 yi bekleyin.

Aslinda Samsung s7 edge almayi dusunuyorum ama bazi oyunlarda takilma oluyor mesela world of tank, Gta san andres gibi
Ama G5 ve HTC 10 da takilma gormedim

Aslinda Samsung s7 edge almayi dusunuyorum ama bazi oyunlarda takilma oluyor mesela world of tank, Gta san andres gibi
Ama G5 ve HTC 10 da takilma gormedim

Çünkü Samsung kendi işlemcisini kullanıyor Exynos. Bazı oyunların bu işlemciye karşı optimizasyon sıkıntısı olabilir. Genellikle Snapdragon yaygın olduğu için ayarlar ona göre oluşturulmuş. İntel- AMD gibi düşün. Bunlar büyütülecek sıkıntı değil güncelleme ile çözülebilecek sıkıntılar.

Çünkü Samsung kendi işlemcisini kullanıyor Exynos. Bazı oyunların bu işlemciye karşı optimizasyon sıkıntısı olabilir. Genellikle Snapdragon yaygın olduğu için ayarlar ona göre oluşturulmuş. İntel- AMD gibi düşün. Bunlar büyütülecek sıkıntı değil güncelleme ile çözülebilecek sıkıntılar.
Guncelleme ile duzeltile biliyorsa sikinti olmaz ozaman peki sizce her acidan hangisi iyi?

Senin için önemli olan ekran kalitesi ise s7 edge al. Ses kalitesi ise htc 10 al. LG g5 almanı şimdilik pek tavsiye etmem (ghostscreen ısınma gibi sorunlar olduğu söyleniyor). Tavsiyem Note7'yi beklemen.

Hocam HTC 10 öneririm. Masaüstü topladıktan sonra alacağım ilk telefon olacak. Arkadaşımda kullanıyor oyunlarda v.s hiç bir sıkıntı yaşamadı. Ayrıca kamera ve ses olarak da mükemmel bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00