G502 Algılamama Sorunu

GroundPower

Megapat
Daha fazla  
Merhaba gençler ve arkadaşlar. Ben dün gece 3.30 a kadar bilgisayarda oturdum. Ne yaptım ne ettim bilmiyorum aslında bir şey yaptığımı da hatırlamıyorum. Her neyse g502 iyi iyi çalışıyordu sabah kalktım baktım, hoppala algılamıyor uyarısı geliyor ve algılamıyor. Başka PC'de denedim yine olmadı. Her neyse işte garantiye vericem şöyle bir şey var. Ben bunu Vatan Bodrum'dan aldım. İstanbul'dayım faturamda yok. Garantimde babam aldı daha doğrusu birlikte aldık. Fatura her yerden çıkarırlarmış. Sizden 3 şeyin cevabını bekliyorum.
  1. Sizce ne olmuş olabilir?
  2. Garantiye gider mi?
  3. Garantiye giderse, ne kadarda döner ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Bence sorun yazılımsal. Sabahtan akşama durup dururken, kolay kolay bozulmaz böyle kaliteli bir fare. İlk önce aygıt yöneticisinden yazılım ile beraber sil ve daha sonra farklı bir USB portuna tak. Bunu yaptıktan sonra mouse'nin yazılımını bul ve PC'ye kur.
  2. Elebette gider. Neden gitmesin?
  3. Ortalama 20 gün içerisinde döner. Sürenin sonuna kadar sallamazlar diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı