G502 hala alınır mı?

mikeshinoda96

Megapat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Öncelikle forumda bunun gibi bir ton konu var ve tekrar böyle bir konu açtığım için özür dilerim. Ancak benim sorularım birazcık daha farklı olduğundan konuyu açma gereği duydum.

Sadede gelecek olursak G502 kullanmaya başlayalı 5 seneyi geçti benim için. Ama laptopta kullandığımdan ve biraz hor kullanmamdan ötürü artık maalesef USB giriş kısmındaki kablo aşında ve temassızlık yapıyor o yüzden yeni bir mouse ihtiyacı doğdu. Sizlerden de bu konuda tavsiye almak istedim. Forumlarda, internette vs. artık G502'nin eskidiği daha iyi mouseların çıktığı yönünde bir sürü konu, haber bulunmakta. Benim gönlüm hala yeni bir G502 almaktan yana çünkü;

1) Mouse'un ağır olmasını seviyor 5 senedir bütün ekstra ağırlıkları takılı oynuyorum.
2) FPS oyunları dahil macroları sürekli kullanıyorum.
3) Elim birazcık büyük bu yüzden elime oturuşunu seviyorum.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Neden G502 FPS oyunlarında bu kadar yerin dibine sokuluyor? Sizce 450-500 TL civarı hangi Mouse'u tercih etmeliyim?

İyi forumlar!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı