Çözüldü G502 Hero Logitech Software Türkçe yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam G HUB kuruluyor zaten fakat ben eski sürümüne alışık olduğum için istiyorum G HUB'un arayüzüne alışamadım.

Peki bayağı araştırdım herkeste Türkçe kurulu mutlaka bakmışsınızdır ama programın ayarlar menüsü yok mu? Dil seçenekleri falan var mı? Olması lazım hiçbir bilgi yok ilginç bulamadım.
Buradaki YouTube bağlantısında Japonca olan yazılımı ingilizceye çeviriyor, tek bulabildiğim bu. Siz de Regedit girerek ilgili bölümde language yerini TR local yerini TR-TR şeklinde deneyin olacak mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki YouTube bağlantısında Japonca olan yazılımı ingilizceye çeviriyor tek bulabildiğim bu sizde Regedit girerek ilgili bölümde language yerini TR local yerini TR-TR şeklinde deneyin olacak mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmuyor hocam ya.

Hocam G HUB kuruluyor zaten fakat ben eski sürümüne alışık olduğum için istiyorum G HUB'un arayüzüne alışamadım.

Peki bayağı araştırdım herkeste Türkçe kurulu mutlaka bakmışsınızdır ama programın ayarlar menüsü yok mu? Dil seçenekleri falan var mı? Olması lazım hiçbir bilgi yok ilginç bulamadım.

Çözüm
Bende araştırdım bayağı da bulamadım benim PC Microsoft Store için dil ve bölgeyi ABD yapmıştım programı kaldırıp TR yapsam düzelir mi acaba?

Olabilir bir deneyin bakalım ne olacak programın ayarlar bölümü genel isminde ya da dil seçenekleri bölümü varsa resmini atabilir misiniz?

Bende araştırdım bayağı da bulamadım benim PC Microsoft Store için dil ve bölgeyi ABD yapmıştım programı kaldırıp TR yapsam düzelir mi acaba?

Hocam yardım ettiğin için çok teşekkür ederim dil ve bölgeden kaynaklıymış Türkçe ve Türkiye yapıp en baştan başlattım TR oldu sonunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı