yere falan mı düştü klavye tuş nasıl kırılıyorKesinlikle tavsiye etmiyorum, benim eski klavye. Tuşlar çok kalitesiz kirilanlar olmuştu, birkaç tusun LED'i bozulmuştu ve ara ara bazı tuşlar aktıv olmuyordu. Genel anlamda kötü bir klavye. Bütçen nedir?
Maximum 3.5 - 4k ya kadar çıkabilirim. İkinci seçenek olarak aklımda milky switch olarak Yunzii AL66 var aklımda.Kesinlikle tavsiye etmiyorum, benim eski klavye. Tuşlar çok kalitesiz kirilanlar olmuştu, birkaç tusun LED'i bozulmuştu ve ara ara bazı tuşlar aktıv olmuyordu. Genel anlamda kötü bir klavye. Bütçen nedir?
Geri ödeme kampanyası ile çok daha uyguna geliyor alınır. İsterseniz NX snow switch versiyonunu da alabilirsiniz.O klavye hakkında bilgiye sahip değilim. Bütçene uygun ASUS klavye önerebilirim. Ben ilk modelini kullanıyorum, bu ikinci versiyonda bilek desteği ve farklı eklentileriyle çok daha güzel olmuş. Switchler normal kırmızı switchli olanlardan bile daha sessiz. Mavi switchten geçince bayağı hissiz geldi bana, sende hisli tuşlardan hoşlanıyorsan farklı switchli versiyonlarına bakabilirsin.
![]()
ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Scope II RX oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG RX optik anahtarlar, IP57 suya karşı korumawww.gaming.gen.tr
Güzel fakat tam olarak aradığım şey bu değil maalesef. Mavi switch uzun süreli kullanılabilir bildiğiniz bi klavye var mıdır?Geri ödeme kampanyası ile çok daha uyguna geliyor alınır. İsterseniz NX snow switch versiyonunu da alabilirsiniz.
![]()
ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpükwww.gaming.gen.tr
ASUS Promotion
KAMPANYAYA DAHİL OLAN ASUS ÜRÜNLERİ SATIN ALIMLARINIZDA 30.700 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME ALIN!promotion.asus.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.