Onu almayı düşünüyordum fakat arkadaşım işlemci olarak AMD değil de Intel almamı söyledi.Çok mantıklı bir sistem denemez en iyisi bu fiyatta hazır sistem almak. Anlaşmalarla daha ucuza mal ediyorlar çünkü. Mesela Donanım Arşivi kanalının son sistemine bakın.
O sistemin neredeyse aynısı sadece HDD ve rx590 yerine 1660ti var. Darboğaz yapacağını da zannetmiyorum. Bence sistem SSD hariç güzel. Birde psu 600w olsaydı daha iyi olurdu ama olmasa da olur.Darboğaz yapar o işlemci. Arkadaşın attığı DADG2 güzel.
Bir tanesinde G5400 var diğerinde Ryzen 5 2600. Bu sistemlerin neresi aynı?O sistemin neredeyse aynısı sadece HDD ve rx590 yerine 1660ti var. Darboğaz yapacağını da zannetmiyorum. Bence sistem SSD hariç güzel. Birde psu 600w olsaydı daha iyi olurdu ama olmasa da olur.
DADG2 için söylemiş. İki DADG2 neredeyse aynı demiş.Bir tanesinde G5400 var diğerinde Ryzen 5 2600. Bu sistemlerin neresi aynı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.