Ben MediaMarkt'tan Sapphire RX 550 2G D5 Pulse OC 64 Bit 11268-21-20G Ekran Kartı almayı düşünüyorum da işlemcim Intel G5400 anakartım ASUS Prime H310 M-K r2.0. Şimdi sizce bu ekran kartını kullanan varsa yani Sapphire markayı çok güzel bulamıyorum. O yüzden bana anlatır mısınız nasıl olduğunu? Veya sizce MSI 2 GB Aero 1030 Ti mi alayım. Lütfen kullanan kişiler yazarsa çok sevinirim. Ama bilmeyenlerde düşüncelerini söylerse sevinirim.
Ben MediaMarkt'tan Sapphire RX 550 2G D5 Pulse OC 64 Bit 11268-21-20G ekran kartı almayı düşünüyorum da işlemcim Intel G5400 anakartım ASUS Prime H310 M-K r2.0. şimdi sizce bu ekran kartını kullanan varsa yani Sapphire markayı çok güzel bulamıyorum. O yüzden bana anlatır mısınız nasıl olduğunu? Veya sizce MSI 2 GB Aero 1030 Ti mi alayım. Lütfen kullanan kişiler yazarsa çok sevinirim. Ama bilmeyenlerde düşüncelerini söylerse sevinirim.
Ben işte öyle en fazla 800 TL'ye almayı düşünüyordumda. Sapphire markaları sanki kötü gibi. Isı boruları olsun falan falan. E tabii aynı fiyatada ASUS RX550 var. Ama onunda görüntüsü çok güzel değildi benim bütçem 800TL en fazla. Ve ben Forza Horizon 4 oynayıcısı olmak istiyorumda. Ve anında Call of Duty Warzone, PUBG PC gibi hikayeli ve Online savaş oyunları
Ben işte öyle en fazla 800 TL'ye almayı düşünüyordumda. Sapphire markaları sanki kötü gibi. Isı boruları olsun falan falan. E tabii aynı fiyatada ASUS RX550 var. Ama onunda görüntüsü çok güzel değildi benim bütçem 800TL en fazla. Ve ben Forza Horizon 4 oynayıcısı olmak istiyorumda. Ve anında Call of Duty Warzone, PUBG PC gibi hikayeli ve Online savaş oyunları.