G5400 Sistem Valorant güncelleme sonrası oyuna drop girmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Meslek
Ders çalışmak
Bu gün oyuna ilk defa giriyorum. Güncelleme gelmiş. Güncelleme notlarında oyunu daha akıcı hale getirdik demişler fakat oyuna droplar giriyor delireceğim. Şu an oyundayım fakat hala oyuna drop giriyor. Güncellemeden önce 150 FPS alıyordum şimdi yine o aralarda fakat oyuna drop giriyor. Lütfen yardım edin.
  • Intel Pentium Gold g5400.
  • MSI Aero ITX RX 560 4 GB OC.
  • Kingston 2133 MHz 8 GB RAM.
  • MSI H310M PRO-D Plus anakart.
  • Corsair VS450 80+ PSU.
  • Jd 120GB SSD.
  • 500 GB 7200RPM harddisk.

Bu gün oyuna ilk defa giriyorum. Güncelleme gelmiş. Güncelleme notlarında oyunu daha akıcı hale getirdik demişler fakat oyuna droplar giriyor delireceğim. Şu an oyundayım fakat hala oyuna drop giriyor. Güncellemeden önce 150 FPS alıyordum şimdi yine o aralarda fakat oyuna drop giriyor. Lütfen yardım edin.
  • Intel Pentium Gold g5400.
  • MSI Aero ITX RX 560 4 GB OC.
  • Kingston 2133 MHz 8 GB RAM.
  • MSI H310M PRO-D Plus anakart.
  • Corsair VS450 80+ PSU.
  • Jd 120GB SSD.
  • 500 GB 7200RPM harddisk.

Valorant bilgisayarı çok ısıtıyor. Sıcaklık değerleri kaç oyunda ben 85 derceye kadar görüyorum ve temizliği yeni yaptırdım.

Hocam donanımsal olan bir sorun olarak sanmıyorum. Diğer oyunlardaki değerleriniz nasıl acaba paylaşır mısınız, tek bu oyunda bir güncelleme ile bu hale gelmiş ise sonraki güncellemeyi beklemek zorundasınız oyun bende hiç ısınmıyor veya sorun yaşamadım. Windows sürümünüzüde kontrol edin.

Fakat güncellemeden önce bir sorun yoktu yani dün sorunsuzdu şimdi maç bitti bilgisayarı kapatıp dinlendireceğim işe yaramazsa sizden yardım bekliyorum. Veya kasanın içini bir temizleyeyim. Teşekkür ediyorum.

Bilgisayarın içindeki gereksiz dosyaları da silin.
Çalıştır > %temp% > hepsini silin.
Çalıştır > temp > hepsini silin.
Çalıştır > prefetch > (uyarı gelirse "devam" seçeneğine tıklayın) ve hepsini silin.
Yukarıda yazdıklarım da hepsi silinmiyorsa "atla" diyerek geçebilirsiniz
Windows arama motoruna disk temizleme yazın ve tıklayın. Gelen pencerede "Windows" hangi diske kuruluysa o diski seçin "tamam" tıklayın. Gelen pencerede biraz bekleyin ve açılan pencerede bütün kutucukları tikleyin. Sonra "sistem dosyalarını temizle" seçeneğine tıklayın ve açılan pencerede bütün kutucukları tikleyin. Sonra "tamam" tıklayın ve silin.
Antivirüs programı ile de tarama yapın.
YouTube'da "duex" adlı kanal var. Videoları çok kalitelidir. Orada istediğiniz "bilgisayar hızlandırma vb." Videolar vardır fakat dediklerini atlamadan yapmalısınız.

Bilgisayarı daha yeni açtım. Masaüstünde sorun yok gibi görünüyor. İnşallah oyuna girince bir sorun ile karşılaşmam.

Edit: Şuan hiçbir sorun yok fakat OBS ile kayıta başlayınca droplar giriyor fakat fps 120 lerde geziyor anlamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı