Çözüldü G630 sisteme W10 mu yoksa W8 mi kurulmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Intel Pentium G630 2.7 GHz.
6 GB RAM. 1GB'ını Intel HD 2000 ekran kartına vericeğim yani 5 GB kalacak.
7200 RPM 500GB Seagate HDD.

Sistem zaten güncel değil gördüğünüz üzere 8 yıl önce alınmış bir sistem. Sizce oyun için hangi Win sürümünü kullanmalıyım?
Win10 mu yoksa Win8 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Moltreach RAM'in yeterli, ekran kartına gerek yok, işlemcin aşırı kötü olmadığı sürece de W10 pek sorun çıkartmaz, SSD'yi önceki konunda ben de önerdim, Windows 7'den geçiyorsan yükseltme yapıp ücretsiz Windows 10 Key'i de alabilirsin. Gene de bir Windows 10 kullanıp olmazsa 8.1 geçmeni öneririm.

Tamam teşekkür ederim.
Tek disk yeri olduğu için SSD'yi şu an düşünmüyorum.
Normalde Windows 8.1 kurulumunda zorunlu olarak Key istiyor. Bu dosyayı kurulum diskine atınca Key aşamasını atlıyor.

Tekrardan ve tekrardan teşekkürler :D.

Bu sisteme Windows 8.1 kurmak en mantıklısıdır.
Ben kendi sistemimde çok test yaptım.
Windows 7 haricinde en iyi Windows 8.1 stabil çalışıyor.

Bir de bir şey diyeceğim, o Win 8.1 lisans anahtarı istemeyen dosyayı Flash'a atıyoruz, sonra hiç mi istemiyor sadece o bölümü mü geçiyor?

Bir de bir şey diyeceğim, o Win 8.1 lisans anahtarı istemeyen dosyayı Flash'a atıyoruz, sonra hiç mi istemiyor sadece o bölümü mü geçiyor?
Bilgisayarı kullanabileceksin fakat arada senden Windows'u etkinleştirmeni isteyecek.
Bu arada dosyayı Sources klasörüne atacaksın.
Yani sadece kurulumu yapabiliyorsun. Windows açılınca orjinal gözükmeyecek.

Bilgisayarı kullanabileceksin fakat arada senden Windows'u etkinleştirmeni isteyecek.
Bu arada dosyayı sources klasörüne atacaksın.

Onunda Win10 gibi ucuz fiyatlı OEM Key'leri yok mu?
Bu arada dosyayı sources klasörüne atacaksın.
Yani sadece kurulumu yapabiliyorsun. Windows açılınca orijinal gözükmeyecek.

Win10'da olduğu gibi sağ altta yazıyor mu etkinleştirme?

Dostum site bu fakat key hala mevcut mu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı