G6950 sisteme işlemci ve ekran kartı yükseltmesi

Yer
İstanbul
Son düzenleyen: Moderatör:
İslemci tamam da ekran kartini sahibinden veya letgo gibi sitelerden ikinci el olarak 350 400 TL'ye daha iyi bir kart alabilirsiniz yeriniz neresi.
İstanbul Beylikdüzü. Ama hafta içi genelde hep çalışıyorum ve eve gelmem mümkün değil. Hafta sonuda yasak var. Bu yüzden internetten almam gerek.
Başkalarının önerileri yok mu ?

Hocam buyurun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu YouTube linkinde oyun testi var ekran kartinin.

Maalesef. Ümraniye çok uzak bana.

O zaman dediğim gibi yapmanızı tavsiye ederim GET ilan açmasını isteyin siz test edip çalıştığını onayladığınızda kartın para arkadaşa geçecektir ancak birazcık fazla ödemiş olacaksınız.

Günümüzde çoğu oyunu 720p Low'da olsa açabilen bir kart kendisi. AAA oyunları çok fazla oynayamazsınız ama idare eder.

O zaman dediğim gibi yapmanızı tavsiye ederim GET ilan açmasını isteyin siz test edip çalıştığını onayladığınızda kartın para arkadaşa geçecektir ancak birazcık fazla ödemiş olacaksınız.

Günümüzde çoğu oyunu 720p Low'da olsa açabilen bir kart kendisi. AAA oyunları çok fazla oynayamazsınız ama idare eder.
Peki benim dediğim ekran kartı ile nasıl bir performans alırım ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı