Intel i3 540 sisteme işlemci ve ekran kartı yükseltmesi önerisi

Rica ederim iyi Sosyaller.
Verdiğiniz ekteki önerilere baktım GTX 1060'ın sıkıntı olunmayacağı yazılmış fakat bütçemi çok aşıyo şu an için.
Şu an mevcut ekran kartım: GT730 4GB
Aşağıda verdiğim ürünler anakartıma olur mu? Ve Mevcut ekran kartıma göre anlaşılır şekilde performans artışı olur mu? Konumun içeriğinde 8 GB ekran kartı istiyorum demiştim fakat aşağıda ki size verdiğim ürünler anlaşılır şekilde performans artışı gösterirse kendime esneklik sağlayacağım.

Colorful Nvidia Geforce Gtx1650 Gddr6 128bit 4gb Ekran Kartı Cg20-16 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

GALAX Geforce Gtx 1650 Ex Plus 1-click Oc 4gb 128bit Gddr6 Ekran Kartı (65sql8ds93e1) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Zotac Gamıng Gtx1650 Amp 4g Gddr6 Zt-t16520j-10l Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Verdiğiniz ekteki önerilere baktım GTX 1060'ın sıkıntı olunmayacağı yazılmış fakat bütçemi çok aşıyor şu an için.
Şu an mevcut ekran kartım: GT730 4 GB
Aşağıda verdiğim ürünler anakartıma olur mu? Ve Mevcut ekran kartıma göre anlaşılır şekilde performans artışı olur mu? Konumun içeriğinde 8 GB ekran kartı istiyorum demiştim fakat aşağıda ki size verdiğim ürünler anlaşılır şekilde performans artışı gösterirse kendime esneklik sağlayacağım.

Colorful Nvidia Geforce Gtx1650 Gddr6 128bit 4gb Ekran Kartı Cg20-16 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

GALAX Geforce Gtx 1650 Ex Plus 1-click Oc 4gb 128bit Gddr6 Ekran Kartı (65sql8ds93e1) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Zotac Gamıng Gtx1650 Amp 4g Gddr6 Zt-t16520j-10l Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Evet performans artışı sağlar. İleride anakart ve işlemci değiştirirsen de tadından yenmez.
Öneri olarak Anakart: https://www.cimri.com/anakart/en-uc...am4-micro-atx-amd-anakart-fiyatlari,769708481

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bunları da ilerleyen zamanda alırsan mükemmel sistem olur ama senin tercihin tabii ki.

Evet performans artışı sağlar. İleride anakart ve işlemci değiştirirsen de tadından yenmez.
Öneri olarak Anakart: https://www.cimri.com/anakart/en-uc...am4-micro-atx-amd-anakart-fiyatlari,769708481

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bunları da ilerleyen zamanda alırsan mükemmel sistem olur ama senin tercihin tabii ki.
Tamamdır sağ olun :) İlerleyen süreçlerde önerdiğiniz anakartı ve işlemciyi alabilirim. Peki ya size önerdiğim 3 tane ekran kartı vardı hangisini önerirsiniz? Uyar değil mi şuan ki anakartıma? Pek bilgim yok çünkü teknik konularda bunun için özür dilerim.

Tamamdır sağ olun :) İlerleyen süreçlerde önerdiğiniz anakartı ve işlemciyi alabilirim. Peki ya size önerdiğim 3 tane ekran kartı vardı hangisini önerirsiniz? Uyar değil mi şu anki anakartıma? Pek bilgim yok çünkü teknik konularda bunun için özür dilerim.

Önemli değil herkes bilmek zorunda değil. Markalar sadece üstündeki fanların markası pek performansa etki etmiyor. Bence Galax hem görünüş hem de soğutma olarak kaliteli marka.

i7 860 sisteme ekran kartı önerisi bu konuda birkaç ekran kartı var bunlara bakabilirsin.

1660S takılmaz o işlemciye büyük darboğaz yaratır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%40 kullanıyor GPU'yu yani %60 darboğaz.

Ben ileriye dönük olmasını istedim oyüzden gtx 1660 s önerdim ileride anakart ve r5 5500 al sa bütün oyunları oynatır ama gtx 1050 ti gibi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı