G7 Pro vs Cyclone 2

G7 Pro beyaz kesin sararır, siyah/kırmızı ve Wuchang versiyonu da gelecekti Türkiye'ye onları bekleyebilirsiniz. Özellikle analoglar, ne kadar temiz kullansanız da sararır, çok takılıyorsanız almayın.
Ayrıca, Gamesir'ün Discord'unda G7 Pro'da sağ tetikte çok fazla sorun yaşayan var, kronik gibi. Cyclone 2 görece az dertli gibi. Ama tabi sorun yaşayanın sesi daha çok duyuluyor, belki çoğu kişide sorun yoktur G7 Pro'da.

G7 Pro beyaz kesin sararır, siyah/kırmızı ve Wuchang versiyonu da gelecekti Türkiye'ye onları bekleyebilirsiniz. Özellikle analoglar, ne kadar temiz kullansanız da sararır, çok takılıyorsanız almayın.
Ayrıca, Gamesir'ün Discord'unda G7 Pro'da sağ tetikte çok fazla sorun yaşayan var, kronik gibi. Cyclone 2 görece az dertli gibi. Ama tabi sorun yaşayanın sesi daha çok duyuluyor, belki çoğu kişide sorun yoktur G7 Pro'da.
Cyclone 2 üzer mi hocam ? Siparişi iptal etmeye değer mi ? G7 pro yerine

Cyclone 2 üzer mi hocam ? Siparişi iptal etmeye değer mi ? G7 pro yerine
Bilmiyorum, Gamesir sonuçta ne olacağı belli olmaz, 2-3 ay çalışıp bozulabilir. Hangisi içinize siniyorsa onu alın. Yakın zamanda Cyclone 3 de çıkacak, g7 Pro xbox lisansı yüzünden pahalı, Cyclone 3 daha ucuz daha sorunsuz bir model olabilir beklerseniz.
Neyseki teknik servisi iyi Gizala yardımcı oluyor.

Hiç duymadım daha önce. Kullanıyor musunuz kendiniz ? @Katipke hocam incelemeniz var mı ?
Kullanıyorum taş gibi kol. G7 pro ve cyclone 2 de mevcuttu sattım onları. Kötü olduğundan değildi bu arada. Dpad sorunu hariç herşeyiyle iyi bi kol pxn. İlla pahallı kol almak zorunda değilsiniz diye önerdim oyun tarzınıza göre. Alacağınız g7 pro veya vader de sizi üzmez hiç bir şekilde. İkiside avrupada çok tutulmuş kol.

Yukarda arkadaşın dediği gibi g7 nin pahallı olmasının ana sebebi xbox lisansı alınması. Muadili rainbow 3 mesela 3k civarlarında. Ben 5K'ya kol alıyorsam vader veya beitong kp40daki gibi stick gerginliği olmalı yoksa dolandırılmış hissederim. Ama tuş kalitesi, ergonomisi güzel bir kol. Vader ele ağır oturur. Ne istediğinize bağlı birazda.

Kullanıyorum taş gibi kol. G7 pro ve cyclone 2 de mevcuttu sattım onları. Kötü olduğundan değildi bu arada. Dpad sorunu hariç herşeyiyle iyi bi kol pxn. İlla pahallı kol almak zorunda değilsiniz diye önerdim oyun tarzınıza göre. Alacağınız g7 pro veya vader de sizi üzmez hiç bir şekilde. İkiside avrupada çok tutulmuş kol.

Yukarda arkadaşın dediği gibi g7 nin pahallı olmasının ana sebebi xbox lisansı alınması. Muadili rainbow 3 mesela 3k civarlarında. Ben 5K'ya kol alıyorsam vader veya beitong kp40daki gibi stick gerginliği olmalı yoksa dolandırılmış hissederim. Ama tuş kalitesi, ergonomisi güzel bir kol. Vader ele ağır oturur. Ne istediğinize bağlı birazda.
Cyclone 2 beni memnun eder mi peki ?

Cyclone 2 beni memnun eder mi peki ?
Cyclone 2 gizaladan alıcaksanız bence eder. Bazı partilerde tuşların içe gömüle sorunu, joysticklerde ses sorunu var içindeki parçalardan dolayı. Ona denk gelmemeniz lazım benim şansıma bana denk gelmedi ama bu sorun çok yaygın. Şarj standıyla 3k-3.5k fiyatını hakeden bir kol bence. Şarj standının ledi kapanmıyor o çok sinir bozucu bu arada geceleri özellikle 😀

Hocam gamepad için bu kadar kararsızlığa gerek yok :D 3K üstü fiyata olan hemen her model sizin işinizi görecektir. Stick drift olmasın, girdi gecikmesi olmasın bunlar yeterli. Gamepad'deki ekstra tuşları vs inanın bir kere dahi kullanmadım.

Gamepadla.com sitesine girip ordan modellerin kablolu ve kablosuz gecikme değerlerine bakabilirsiniz ondan sonra tipi hoşunuza gideni alın.

Hocam gamepad için bu kadar kararsızlığa gerek yok :D 3K üstü fiyata olan hemen her model sizin işinizi görecektir. Stick drift olmasın, girdi gecikmesi olmasın bunlar yeterli. Gamepad'deki ekstra tuşları vs inanın bir kere dahi kullanmadım.

Gamedla.com sitesine girip ordan modellerin kablolu ve kablosuz gecikme değerlerine bakabilirsiniz ondan sonra tipi hoşunuza gideni alın.
Hocam almışken bir kere almak istiyorum :D g7 pro çok ortalığı karıştırdı ama değer mi gerçekten aradaki fiyat farkına cyclone 2 ile. Eğer değer derseniz gerçekten sipariş vericem birazdan :D

Ek olarak gizalada g7 pro yok şu an. Meyer Gamingte var güvenilir mi ? Bir problem olursa Gizala mı bakıyor yinede ?

Meyer de güvenilir de dediğim gibi atla deve değil bunların arasındaki farklar. Mouse gibi içindeki işlemcisi, sensörünün vs. iyi olması size oyunda avantaj sağlamayacak. Hall effectli malzeme kalitesi iyi 1500 TL'lik gamepad bile işinizi görür.
Ben şahsen sırf Xbox lisansı var diye G7 Pro'ya 5K vermezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı