G7 Pro vs Cyclone 2

Meyer de güvenilir de dediğim gibi atla deve değil bunların arasındaki farklar. Mouse gibi içindeki işlemcisi, sensörünün vs. iyi olması size oyunda avantaj sağlamayacak. Hall effectli malzeme kalitesi iyi 1500 TL'lik gamepad bile işinizi görür.
Ben şahsen sırf Xbox lisansı var diye G7 Pro'ya 5K vermezdim.
Apex için umarım yeterli olur Cyclone 2

Hocam G7 Pro alın. Hatta bekleyin Vader 5 Pro alırsınız 10k ya fln gelir o da :D
Bütçe sıkıntınız yoksa alırsınız ucuz bir model bozulunca yenisini alırsınız yani ekran kartı fln değil ki bozulunca 50k ya yenisini alasın. Kaçı kaç kuruş bu gamepadlerin :D

Teşekkür ederim öyle yapacağım gibi hocam. @Katipke ve @Diavelin hocalarımın yorumlarını yinede merak ediyorum.
Ben onları takip ettiğim için onlar adına yorum yapmış oldum :D
Diavelin hocam bütçe varsa G7 Pro tavsiye eder. Daha premium bir ürün olduğunu söyler.

Katipke hocam daha fiyat/performansçıdır. Cyclone 2 yeterli diyecektir. Hatta en son kullandığı PXN P5 modelini çok övüyordu onu dahi önerebilir :D

Son düzenleme:
Ben onları takip ettiğim için onlar adına yorum yapmış oldum :D
Diavelin hocam bütçe varsa G7 Pro tavsiye eder. Daha premium bir ürün olduğunu söyler.

Katipke hocam daha fiyat/performansçıdır. Cyclone 2 yeterli diyecektir. Hatta en son kullandığı PXN P5 modelini çok övüyordu onu dahi önerebilir :D

Diavelin hocam burada pek aktif değil yalnız. DArşivinde daha çok aktif ordan da bir sorun isterseniz.
Olay yerine intikal ettik hocaam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• kxy

Technopat Haberler

Geri
Yukarı