Facianın fotoğrafı; (Nasıl kırıldı diye soranlar için, taşırken elimden kaydı, ben de tek elimle düşürmemek için refleks olarak Spacebar'a yüklendim. Sonuç bu... )
Arkadaslar bilmeyenler yazmasin. Hic bir yere gitmene goturmene gerek yok. Logitech'e klavyenin ve faturanin fotograflarini mail olarak yolla. Mail de durumu anlat. Senden ev adresi ve iletisim bilgisi isteyecekler. Verecegin adrese UPS kargo ile sifir tam takim tus seti gonderecekler. Kipirdamana bile gerek yok direk ayagina gelecek.
Ne zaman cevap vereceklerini nerden biliyorsun ? Benim ki direk çözüm hocam. Siz öyle yapmış olabilirsiniz. Ben bu şekilde yapmıştım. Tavsiye veriyoruz sonuçta değil mi ?
Arkadaslar bilmeyenler yazmasin. Hic bir yere gitmene goturmene gerek yok. Logitech'e klavyenin ve faturanin fotograflarini mail olarak yolla. Mail de durumu anlat. Senden ev adresi ve iletisim bilgisi isteyecekler. Verecegin adrese UPS kargo ile sifir tam takim tus seti gonderecekler. Kipirdamana bile gerek yok direk ayagina gelecek.