G710+ Spacebar Keycap Kırılması

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Logitech klavyemin spacebar keycap'ı kırıldı. :cry: Bu konuda Logitech desteğe yazdım fakat sizin de görüşlerinizi almak istedim.

1. Klavyeyi Mediamarkt'dan aldım, oraya götürmeli miyim?
  2. Siz de görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Facianın fotoğrafı; :(:( (Nasıl kırıldı diye soranlar için, taşırken elimden kaydı, ben de tek elimle düşürmemek için refleks olarak Spacebar'a yüklendim. Sonuç bu... :cry: )

gfgfgfg.jpg

Arkadaslar bilmeyenler yazmasin. Hic bir yere gitmene goturmene gerek yok. Logitech'e klavyenin ve faturanin fotograflarini mail olarak yolla. Mail de durumu anlat. Senden ev adresi ve iletisim bilgisi isteyecekler. Verecegin adrese UPS kargo ile sifir tam takim tus seti gonderecekler. Kipirdamana bile gerek yok direk ayagina gelecek.

Arkadaslar bilmeyenler yazmasin. Hic bir yere gitmene goturmene gerek yok. Logitech'e klavyenin ve faturanin fotograflarini mail olarak yolla. Mail de durumu anlat. Senden ev adresi ve iletisim bilgisi isteyecekler. Verecegin adrese UPS kargo ile sifir tam takim tus seti gonderecekler. Kipirdamana bile gerek yok direk ayagina gelecek.
Emin misiniz? Çok iddialı bu. Ben daha 1 tane sapce barı göndermeleronden şüphe ederken siz tam takım diyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı