Bütçemi aşıyor.Zaten V2 Pro da kablosuz değil mi?
Bütçemi aşıyor.Zaten V2 Pro da kablosuz değil mi?
Maalesef bütçemi aşıyor. Bu modeli düşünüyorum.Arctis Nova 7 aldım. Bugün elime ulaştı. Hafif dip ses var son seste ama çok rahatsız etmedi beni. Konfor ve ses kalitesini çok beğendim. Bütçen yetiyorsa tavsiye edebilirim.
Hocam aldınız mı memnun musunuz?Maalesef bütçemi aşıyor. Bu modeli düşünüyorum.
Aldım hocam 1.5 yıl oldu yaklaşık. Memnunum gayet beklentimi fazlasıyla karşıladı şarjıda iyi gidiyor. Aklınıza bir soru takılırsa sorabilirsiniz.Hocam aldınız mı memnun musunuz?
Mikrofon konusunda tatmin edici mi hocam? Bir de ped dayanıklılığı bir de kafa ağrıtıyor mu?Aldım hocam 1.5 yıl oldu yaklaşık. Memnunum gayet beklentimi fazlasıyla karşıladı şarjıda iyi gidiyor. Aklınıza bir soru takılırsa sorabilirsiniz.
Kusura bakmayın geç gördüm. Mikrofon olarak zaten sadece arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum ve yeterli düzeyde, ayrıca ghub üzerinden ayarlayabiliyorsun zaten. Ped dayanıklığı olarak aldığımdan beri 1 yılı geçti bi rahatsızlığım olmadı,ancak yaz aylarında beni ciddi derecede bunaltıyor kumaş olmasına rağmen ama yinede memnunum gayet rahat ve uzun zamanlı kullanımda bile kafamda ağrı yapmıyor.Mikrofon konusunda tatmin edici mi hocam? Bir de ped dayanıklılığı bir de kafa ağrıtıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.