G733 mikrofon ve kulaklık ayarları önerisi

Ekran görüntüsü olarak paylaşabilir misiniz kulaklık modelleri farklı olduğu için G733e G PRO X ayarları indirilemiyor maalesef.

Ekran görüntüsü olarak paylaşabilir misiniz kulaklık modelleri farklı olduğu için G733e G PRO X ayarları indirilemiyor maalesef.
Evet araştırdım öyleymiş, maalesef Sound 3.0 733'e olmuyormuş..

Ama sound 3.0'ı yapan kişi bunu önermiş, deneyebilirsiniz. 733'te bu kadar detaylı ayarlar var mı bilmiyorum. Preset

Evet araştırdım öyleymiş, maalesef sound 3.0 733'e olmuyormuş.

Ama sound 3.0'ı yapan kişi bunu önermiş, deneyebilirsiniz. 733'te bu kadar detaylı ayarlar var mı bilmiyorum. Preset

Aynen böyle detaylı ayarlar bulunuyor teşekkür ederim bir de mikrofon ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Corsair Virtuoso SE Bendede var kafam yamuldu bukdar rahatsıl olamaz bi kulklık

Dediğin gibi yapıyorum indiriliyo ama blue voice ön ayarlarında indirdiğim çıkmıyor
Kulaklığının adını yazan ayarları indirmen gerekiyor indirirken yukarda yazıyor hangi kulaklık olduğu örneğin 733 yazıyorsa sende x varsa ve 733 için olanı indirirsen göstermez.

hocam selamın aleyküm bi sorum var ben indirdim uygulamada başlat dediğimde hiçbir şey olmuyor yardımcı olur musun?

G733 aldım da güncel bir mikrofon ve kulaklık ayarı var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…