G733 mikrofon ve kulaklık ayarları önerisi

Hocam communityden "sound 3.0" presetini indirin ses için. Mikrofon içinde "best Mic. Settings here" yazın aolzarin kullanıcı adını bulun (benim ismim) onu indirin deneyin. Arkadaşlarım mikrofonumun sesinden çok memnun. Kendim yaptım ayarları.

Ekran görüntüsü olarak paylaşabilir misiniz kulaklık modelleri farklı olduğu için G733e G PRO X ayarları indirilemiyor maalesef.
 
Ekran görüntüsü olarak paylaşabilir misiniz kulaklık modelleri farklı olduğu için G733e G PRO X ayarları indirilemiyor maalesef.
Evet araştırdım öyleymiş, maalesef Sound 3.0 733'e olmuyormuş..

Ama sound 3.0'ı yapan kişi bunu önermiş, deneyebilirsiniz. 733'te bu kadar detaylı ayarlar var mı bilmiyorum. Preset
 
Bende hem kablosuz hem kablolu G Pro X var. Kesinlikle çok rahat. Kafayı sıkmıyor, ayarlarını da yapabilirsin kendine göre. Ben çok memnunum. Ekstradan Corsair Virtuoso SE Wireless kullanan biri olarak tavsiye ediyorum Logitech'i

Corsair Virtuoso SE Bendede var kafam yamuldu bukdar rahatsıl olamaz bi kulklık
 
Kulaklığın içinde bulunan ayarlar iyi değil. Ayarlarını kendin yapacaksın. Ben sana ses ayarı atayım. Mikrofon ayarı istersen onu da communityden indirebilirsin. Oraya da yüklemiştim. Bu ayarlar şuan bence en iyisi. Mikrofon ayarı için diğer ön ayarlara göz at'a basıp " Best Mic. Settings Here" yazıp benim yüklediğim ayarları deneyebilirsin.
hocam selamın aleyküm bi sorum var ben indirdim uygulamada başlat dediğimde hiçbir şey olmuyor yardımcı olur musun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı