G733 şarj işlemi nasıl olur ve şarjda kullanımda batarya ömrü azalır mı?

Emircan60TR

Kilopat
Daha fazla  
Hocalarım, bugün G733 kulaklık aldım. Kullanan ve bilgili arkadaşlar varsa birkaç sorum olacaktı. Yaklaşık 5 seneye yakındır Gamepower Medusa 7.1 deri kulaklık kullanıyordum; derileri döküldüğü için kumaş kulaklık alayım dedim. İlk defa kablosuz kulaklık kullanacağım için sorularım var haliyle.

1. Şarjı telefon adaptörleri ile mi ediyoruz, yoksa kasaya mı bağlıyoruz?

2. Şarj esnasında kulaklığı kullansam batarya ömrü azalır mı, yoksa şarj olduktan sonra mı kullanmalıyım?

3. Kulaklık süngerleri uzun kullanımdan sonra kulakları acıtıyor mu?

3 yıl G733 kullandım çöp eğer kutuyu açmadıysan iade et Nova 5 al.

Sorularına gelecek olursak Type-C ile PC'ye bağlayıp şarj ediyorsun, batarya ömrü kısalmazda uzamazda bu kadar kasma telefon gibi değil full doldurduktan sonra kullan gibi bir durum yok ve süngerlerini geçtim dünyanın en rahat kulaklığı hiç şüphen olmasın ama dediğim gibi onun dışında G733 beş para etmez iade şansın varsa iade edip Nova 5 al.

3 yıl G733 kullandım çöp eğer kutuyu açmadıysan iade et Nova 5 al.

Sorularına gelecek olursak Type-C ile PC'ye bağlayıp şarj ediyorsun, batarya ömrü kısalmazda uzamazda bu kadar kasma telefon gibi değil full doldurduktan sonra kullan gibi bir durum yok ve süngerlerini geçtim dünyanın en rahat kulaklığı hiç şüphen olmasın ama dediğim gibi onun dışında G733 beş para etmez iade şansın varsa iade edip Nova 5 al.
Hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Mouse ve klavye seti olarak Logitech vardı. Nova5'i duymuştum, dedim Logitech'ten devam edeyim. Hem RGB uyumluluğu var, hem de tasarım olarak gözüme Logitech hoş gözüktü. Teşekkür ederim tekrardan önerileriniz için.

Hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Mouse ve klavye seti olarak Logitech vardı. Nova5'i duymuştum, dedim Logitech'ten devam edeyim. Hem RGB uyumluluğu var, hem de tasarım olarak gözüme Logitech hoş gözüktü. Teşekkür ederim tekrardan önerileriniz için.

Anlıyorum eko sistem yapmışsın bende Logitech full set kullanıyor(dum) G513, Superlight 2, G733 olarak G733 Dongle'ı kırdım ve Logitech destek hiç yardımcı olmadı bende sinirlenip Nova 5'e geçtim ve çağ atladım G733 sesi çok ve az FPS oyunlarında inanılmaz yetersiz müzik dinlerken bile yetersiz geliyor tek artı yanı konforu o kadar. Tekrar söylüyorum yol yakınken dön. :D

Anlıyorum eko sistem yapmışsın bende Logitech full set kullanıyor(dum) G513, Superlight 2, G733 olarak G733 Dongle'ı kırdım ve Logitech destek hiç yardımcı olmadı bende sinirlenip Nova 5'e geçtim ve çağ atladım G733 sesi çok ve az FPS oyunlarında inanılmaz yetersiz müzik dinlerken bile yetersiz geliyor tek artı yanı konforu o kadar. Tekrar söylüyorum yol yakınken dön. :D

+İğrenç bir mikrofonu var. SS yine ona göre güzel mikrofon performansı sunuyor.

Hocalarım, bugün G733 kulaklık aldım. Kullanan ve bilgili arkadaşlar varsa birkaç sorum olacaktı. Yaklaşık 5 seneye yakındır Gamepower Medusa 7.1 deri kulaklık kullanıyordum; derileri döküldüğü için kumaş kulaklık alayım dedim. İlk defa kablosuz kulaklık kullanacağım için sorularım var haliyle.

1. Şarjı telefon adaptörleri ile mi ediyoruz, yoksa kasaya mı bağlıyoruz?

2. Şarj esnasında kulaklığı kullansam batarya ömrü azalır mı, yoksa şarj olduktan sonra mı kullanmalıyım?

3. Kulaklık süngerleri uzun kullanımdan sonra kulakları acıtıyor mu?
G733 overpriced bir kulaklık, çöp değil yukaridakiler biraz abartı, dünyada mutlu olupta kullanan okadarda insan var. Illa Logitech dizmek istitorsanız G PRO X SE bakın, daha bütçe dostu.

Sorularına gelecek olursak.
1) Sarj etmek için kasaya takman yeterli.
2)Sanmıyorum, etki etse bile çok ufak.
3)Hayır piyasadaki en konforlu kulaklıklardan.
Ben G733'ün sesini çözümünü Logitech Ghubtan kaynaklı diye biliyorum. Equilazer Apo ile kullanınca muhtemelen ses bir miktar artardı.

G733 overpriced bir kulaklık, çöp değil yukaridakiler biraz abartı, dünyada mutlu olup da kullanan o kadar da insan var. Illa Logitech dizmek istitorsanız G PRO X SE bakın, daha bütçe dostu.

Sorularına gelecek olursak.
1) şarj etmek için kasaya takman yeterli.
2)sanmıyorum, etki etse bile çok ufak.
3)hayır piyasadaki en konforlu kulaklıklardan.

Ben G733'ün sesini çözümünü Logitech G HUB'tan kaynaklı diye biliyorum. Equilazer apo ile kullanınca muhtemelen ses bir miktar artardı.

Nie Equilazer apo kullanıp ses arttırıyorum? bu olmamalı 5k para verip yan yazılım kullanarak ses arttırmamalıyım. Uğraşmaya değmez. Arctis 7 ve Nova 5 kullandım bunların yanında benim gözümde G733 çöp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı