Ghost of Tsushima mı God of War: Ragnarok mu?

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
H510
İşlemci
İ3-10100F
GoW 2018'i daha 3 ay önce 2 kez bitirdim o yüzden canım bir yandan ragnaruök u almak istiyorum ancak, Japon kültürüne de çok ilgim var o yüzden kararsızım bir de. GTX 1650 ekran kartı kullanıyorum o yüzden GoW'u rahat oynayabilir miyim emin değilim tavsiyeniz nedir?

@CS Relboron Hocam başka konulara bakarken Steam profilinize denk geldim GoW'u da %100'lemişssiniz anladığım kadarıyla da Tsushima'yı da çok seviyorsunuz öneride bulunabilir misiniz?

Son düzenleme:
GoW 2018'i daha 3 ay önce 2 kez bitirdim o yüzden canım bir yandan ragnaruök u almak istiyorum ancak, Japon kültürüne de çok ilgim var o yüzden kararsızım bir de. GTX 1650 ekran kartı kullanıyorum o yüzden GoW'u rahat oynayabilir miyim emin değilim tavsiyeniz nedir?

@CS Relboron Hocam başka konulara bakarken Steam profilinize denk geldim GoW'u da %100'lemişssiniz anladığım kadarıyla da Tsushima'yı da çok seviyorsunuz öneride bulunabilir misiniz?
Hocam zor bir soru, Ragnarök Gow 2018 üstüne birşeyler koyduğunu hissettiren bir oyun. Zorluk seviyesi, çevre ile etkileşim, bulmacaların daha tutarlı olması gibi faktörler beni Gow 2018 den daha çok sarmıştı.
Fakat gel gelelim ki benim Japon Kültürüne ve Samuraylara olan merakım Ghost of Tsushimayı bir adım önde tutuyor. Gowu zaten 2 kere bitirdiğinizi düşünerek bir farklılık olması açısından ben Ghost of Tsushimayla başlamanızı tavsiye ederim.

@CS Relboron hocam başka konulara bakarken Steam profilinize denk geldim GoW'u da %100'lemişssiniz anladığım kadarıyla da Tsushima'yı da çok seviyorsunuz öneride bulunabilir misiniz?

God of War bitir önce sonra onu alırsın pişman olmazsın.

Hocam zor bir soru, Ragnarok GoW 2018 üstüne bir şeyler koyduğunu hissettiren bir oyun. Zorluk seviyesi, çevre ile etkileşim, bulmacaların daha tutarlı olması gibi faktörler beni GoW 2018'den daha çok sarmıştı.
Fakat gel gelelim ki benim Japon kültürüne ve samuraylara olan merakım Ghost of Tsushima'yı bir adım önde tutuyor. GoW'u zaten 2 kere bitirdiğinizi düşünerek bir farklılık olması açısından ben Ghost of Tsushima'yla başlamanızı tavsiye ederim.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam bende aynısını düşünmüştüm ancak başka bir arkadaşım da yeni oynamışken Ragnarok'ü al daha sonra Sekiro,Wukong ve Tsushima'yı sırayla oyna demişti o yüzden bende çok ikilemdeyim.

Şu an anlık olarak Tsushima oynuyorum hocam bu oyunu kesinlikle oynamanız lazım inanılmaz güzel resmen aşık oldum oyuna. Bu grafikler muazzam yemin ediyorum muazzam. Tek oturuşta 10 saat oynadım hocam o kadar fena bir şey.

God of War bitir önce sonra onu alırsın pişman olmazsın.
Öyle yapabilirim gibi hocam tam karar vermiyorum şuan,teşekkür ederim cevabınız için.

Şu an anlık olarak Tsushima oynuyorum hocam bu oyunu kesinlikle oynamanız lazım inanılmaz güzel resmen aşık oldum oyuna. Bu grafikler muazzam yemin ediyorum muazzam.
Kafamı en çok çalan kısımlardan biri de o hocam teki mitolojisi ve oynayışıyla teki geçtiği dönemiyle grafikleriyle çok baskın ve muazzam araf da kalmak gibi.

@CS Relboron hocam başka konulara bakarken Steam profilinize denk geldim GoW'u da %100'lemişssiniz anladığım kadarıyla da Tsushima'yı da çok seviyorsunuz öneride bulunabilir misiniz?

Hocam ben 1660 GTX super kullanıyorum yani bu zamanın en güzel hikayeli oyunlarının çoğunu bitirdim ve kasma donma olmadı orta yüksek ayarlarda oynayabiliyorum Cyberpunk 2077 RDR2 God of War God of War: Ragnarok Ghost of Tsushima Dying Light Dying Light the Beast vs. ama oyunlara bence 40 50 60 dolar vermeye gerek yok sonuç olarak en fazla 2 3 defa bitiriceksin almaya değmez İtemsatış gibi sitelerden ortak kullanım hesabı alıp oynuyorum ben çok daha iyi bence bir de 1650 ile gayet iyi oynarsın.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam bende aynısını düşünmüştüm ancak başka bir arkadaşım da yeni oynamışken Ragnarok'ü al daha sonra Sekiro,Wukong ve Tsushima'yı sırayla oyna demişti o yüzden bende çok ikilemdeyim.
Aslında birazda şuan ki ruh halinizle alakalı bir durum hocam, canınız hangini en çok çekiyorsa ona yönelin, sonuç olarak birini alıp oynadığınızda öbürünü almanız 10 sene sürmeyecek öyle ya da böyle ulaşacaksınız. İkiside detaylı oynadığınızda uzun süreler vaadeden oyunlar. Ruh haliniz hangine öncelik tanıyorsa onunla başlayın, ama arkadaşınızın dediği gibi God of war evrenine hazır aşinayken ragnarök ile devam etmekte bir seçenek.

Hocam ben 1660 GTX super kullanıyorum yani bu zamanın en güzel hikayeli oyunlarının çoğunu bitirdim ve kasma donma olmadı orta yüksek ayarlarda oynayabiliyorum Cyberpunk 2077 RDR2 God of War God of War: Ragnarok Ghost of Tsushima Dying Light Dying Light the Beast vs. ama oyunlara bence 40 50 60 dolar vermeye gerek yok sonuç olarak en fazla 2 3 defa bitiriceksin almaya değmez İtemsatış gibi sitelerden ortak kullanım hesabı alıp oynuyorum ben çok daha iyi bence bir de 1650 ile gayet iyi oynarsın.
Mantıklı gelmiyor hocam ileriki zamanda bir Steamin bu konuya bir yaptırımı olursa diye.Bu arada cevabınız için çok teşekkür ederim YouTube'dan baktığım videolar da ikisininde orta ayarlarda oynayabilirim gibi gözüküyor.

Aslında birazda şuan ki ruh halinizle alakalı bir durum hocam, canınız hangini en çok çekiyorsa ona yönelin, sonuç olarak birini alıp oynadığınızda öbürünü almanız 10 sene sürmeyecek öyle ya da böyle ulaşacaksınız. İkiside detaylı oynadığınızda uzun süreler vaadeden oyunlar. Ruh haliniz hangine öncelik tanıyorsa onunla başlayın, ama arkadaşınızın dediği gibi God of war evrenine hazır aşinayken ragnarök ile devam etmekte bir seçenek.
Aslında gayet haklısınız hocam teşekkür ederim cevabınız için büyük ihtimalle Gow ragnarok alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı