G733 vs Cloud 3 s Wireless vs Nova 5

emre türkmen

Megapat
Daha fazla  
Selamlar herkese, hâlihazırda G PRO X kullanmaktayım. Kulaklığı 4 senedir fazla kullanmaktayım, hâliyle yıprandı artık. Şimdi kablosuz kulaklık arayışı içine girdim. Kafamda 3 tane kulaklık var: Nova 5, Cloud 3S, G733. Konuda belirttiğim gibi önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Önerdiğiniz kulaklığı sebebini, yönlerini de söylerseniz sevinirim.

Not: Logitech G PRO X 2 Lightspeed, 1 ay önce alınmış kulaklık var arkadaşımda. Kapalı kutu, faturalı, hiç açılmamış 7 bin TL'ye satıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?

G733ü unut bende var hafifliği dışında avantajı yok mikrofonu iyi olsaydı alınırdı. Cloud 3 aralarından en iyisi.

Selamlar herkese, hâlihazırda G PRO X kullanmaktayım. Kulaklığı 4 senedir fazla kullanmaktayım, hâliyle yıprandı artık. Şimdi kablosuz kulaklık arayışı içine girdim. Kafamda 3 tane kulaklık var: Nova 5, Cloud 3s, g733. konuda belirttiğim gibi önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Önerdiğiniz kulaklığı sebebini, yönlerini de söylerseniz sevinirim.

Not: Logitech G PRO X 2 Lightspeed, 1 ay önce alınmış kulaklık var arkadaşımda. Kapalı kutu, faturalı, hiç açılmamış 7 bin TL'ye satıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?

Bende yaklaşık bir haftadır kulaklık arayışındayım iki tane konu açtım Cloud III s in çok fazla şikayeti olduğu için Nova 5'e daha sıcak bakıyorum.

G733'ü unut bende var hafifliği dışında avantajı yok mikrofonu iyi olsaydı alınırdı. Cloud 3 aralarından en iyisi.

Hocam bende çok araştırdım Cloud 3'te şikayet edenler olmuş çok arada kaldım işin sonunda Nova 5 ya da Cloud 3 alacağım sizin de bir tecrübeniz varsa konu hakkında ayrıntılı şekilde bilgilendirerek hangisini almam gerektiğini önerirseniz çok memnun olurum genel olarak Valorant oynuyorum ve yayın vs izliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı