G733 vs Nova 5 vs Cloud 3 Wireless

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konu başlığında belirttiğim 3 kulaklık arasında kararsız kaldım kablosuz bir kulaklık arıyorum fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Aralarında çok büyük fiyat farkı yok ama kullanan arkadaşlar bahsedebilirse sevinirim.

Cloud 3 wireless malzeme ve ses olarak daha iyi.

Bu arada belirtmeyi unutmuşum harici mikrofonum var o yüzden mikrofon kalitesi önemli değil.

Dostum Cloud 3 Wireless aldın mı aldıysan memnunmsun yanıtlarsan sevinirim, müzik film video konusunda performansı nasıl

Dostum Cloud 3 Wireless aldın mı aldıysan memnunmsun yanıtlarsan sevinirim, müzik film video konusunda performansı nasıl.

Daha almadım açıkçası kararsızım ama Cloud 3 alacağım gibi gözüküyor şu an fiyatı düşmüşken.

G733 i öneririm. Bi ara benim almak istediğim bir kulaklıktı. Bir de harici mikrofonu nasıl kullanıyorsun merak ettim

Daha almadım açıkçası kararsızım ama Cloud 3 alacağım gibi gözüküyor şu an fiyatı düşmüşken.

Dostum ben yorumdan sonra aldım, bass aşırı önemli diyorsan düşündürücü ama ben performansından kalitesinden aşırı memnun kaldım ses, tiz ses kasması pil ömrü mikrofonu falan mükemmel, bass seviyesi Air pods Pro 2'deki gibi biraz diğer özellikler yanında düşük kalıyor ama gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…