G733 vs Nova 5 vs Cloud 3 Wireless

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konu başlığında belirttiğim 3 kulaklık arasında kararsız kaldım kablosuz bir kulaklık arıyorum fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Aralarında çok büyük fiyat farkı yok ama kullanan arkadaşlar bahsedebilirse sevinirim.

Merhaba. Konu başlığında belirttiğim 3 kulaklık arasında kararsız kaldım kablosuz bir kulaklık arıyorum fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Aralarında çok büyük fiyat farkı yok ama kullanan arkadaşlar bahsedebilirse sevinirim.
Cloud 3 wireless malzeme ve ses olarak daha iyi.

Dostum Cloud 3 Wireless aldın mı aldıysan memnunmsun yanıtlarsan sevinirim, müzik film video konusunda performansı nasıl

G733 i öneririm. Bi ara benim almak istediğim bir kulaklıktı. Bir de harici mikrofonu nasıl kullanıyorsun merak ettim

Daha almadım açıkçası kararsızım ama Cloud 3 alacağım gibi gözüküyor şu an fiyatı düşmüşken.

Dostum ben yorumdan sonra aldım, bass aşırı önemli diyorsan düşündürücü ama ben performansından kalitesinden aşırı memnun kaldım ses, tiz ses kasması pil ömrü mikrofonu falan mükemmel, bass seviyesi Air pods Pro 2'deki gibi biraz diğer özellikler yanında düşük kalıyor ama gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı