G770 laptop önerileri

Şans işi kısmı ucuz ürünlerde daha çok şansa bağlı ucuz Çin kasa laptop g770. üst model cihazlarda sorunlar çok nadir görülüyor.

Şans işi kısmı ucuz ürünlerde daha çok şansa bağlı ucuz Çin kasa laptop g770. üst model cihazlarda sorunlar çok nadir görülüyor.

Aldık bir defa yapacak bir şey yok şu andan sonra almamak gerekiyor bu ürüne ne yapabilirim en kötü ihtimalle halletmem gerek.

Aldık bir defa yapacak bir şey yok şu andan sonra almamak gerekiyor bu ürüne ne yapabilirim en kötü ihtimalle halletmem gerek.

Servis maceranıza devam etmekten başka bir şey yapamazsınız. Servislerde benim ömrüm çürüdü en sonunda paraya kıyıp son model cihaz aldım kurtuldum.

Tam modelini ve özelliklerini atabilir misiniz hocam

Casper Excalibur G770 RTX3050 Windows 11 Home orijinal.

O laptopun ederi 28 değil 21-22 hocam zaten şişirmişler fiyatı. Size tavsiyem iade edin üzerine 3 bin lira koyup Acer alabilirsiniz. Ya da elinizdeki cihazı 20 üzerine de satabilirsiniz sıfır sonuçta.

O laptopun ederi 28 değil 21-22 hocam zaten şişirmişler fiyatı. Size tavsiyem iade edin üzerine 3 bin lira koyup Acer alabilirsiniz. Ya da elinizdeki cihazı 20 üzerine de satabilirsiniz sıfır sonuçta.

Aşagı yukarı 25 bana iade edilecek tutar 19 üstüne ne koyabilirim ki ne tarz alabilirim 3050 cihazlar alabilir miyim tavsiyeniz var mı?
Ve şu an degişim iade ettim diyelim sıfır kutuda cihazı satmak uğraştırır ve garanti süresi 1 sene kalmış olacak ve ne kadar satabilirim?

Trendyol Teknosa'da da fiyatı 28.

Son düzenleme:
6 ay içerisinde aynı sorundan dolayı 2 kez servise gönderdiyseniz para iadesi ve ürünü sıfırı ya da bir üst modeli ile değiştirme hakkınız vardır.

6 ay içerisinde aynı sorundan dolayı 2 kez servise gönderdiyseniz para iadesi ve ürünü sıfırı ya da bir üst modeli ile değiştirme hakkınız vardır.

Casper müşteri hizmetleri aradım diyor şunu guncelleyin sıfırlayın vb dedimbu 2 defa sıfır ile değişti aynı sorundan üst modeliyle değişim yapabilir miyim olmaz dedi ama son kez şansımı denemek istiyorum bu güncellemeleri yapıp umarım üst modelini alabilirim ve onda da bir sıkıntı çıkmaz.

Müşteri temsilcisini arayınca öyle demesi normal tüketici hakem heyetine başvurun müşteri hizmetlerini arayınca tüketici hakem heyetine başvuracağım deyin gözlerini korkutun cevap gelmez ise hakem heyetine başvurun 1 ay içinde çözülür daha önce ben Casper tabletimde sorun yaşamıştım 1 ayda geri dönüş yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…