G770 laptop önerileri

Bilemedik Lenovo ile bunun arasında kalmıştım keşke Lenovo alaydım belki sorun yaşmazdım ama yukarıda arkadaşta bir sıkıntı çıkmamış teknoloji şans belki de napcağımı da bilemiyorum muhtemelen tekrar aynı ürün sıfır ile değişecek ya da üst modeli.

Şans işi kısmı ucuz ürünlerde daha çok şansa bağlı ucuz Çin kasa laptop g770. üst model cihazlarda sorunlar çok nadir görülüyor.

Ben 2023 Ocak ayında almıştım 19 küsur e Teknosa'dan şu an Teknosa'da aynı cihaz 28 küsur beni çok etkiliyor açıkçası üst modelinde arkadaşımda var sıkıntısı yok ama bilemiyorum çok soğudum artık uğraşasımda kalmadı.
Tam modelini ve özelliklerini atabilir misiniz hocam

O laptopun ederi 28 değil 21-22 hocam zaten şişirmişler fiyatı. Size tavsiyem iade edin üzerine 3 bin lira koyup Acer alabilirsiniz. Ya da elinizdeki cihazı 20 üzerine de satabilirsiniz sıfır sonuçta.

Aşagı yukarı 25 bana iade edilecek tutar 19 üstüne ne koyabilirim ki ne tarz alabilirim 3050 cihazlar alabilir miyim tavsiyeniz var mı?
Ve şu an degişim iade ettim diyelim sıfır kutuda cihazı satmak uğraştırır ve garanti süresi 1 sene kalmış olacak ve ne kadar satabilirim?

Trendyol Teknosa'da da fiyatı 28.

Son düzenleme:
6 ay içerisinde aynı sorundan dolayı 2 kez servise gönderdiyseniz para iadesi ve ürünü sıfırı ya da bir üst modeli ile değiştirme hakkınız vardır.

6 ay içerisinde aynı sorundan dolayı 2 kez servise gönderdiyseniz para iadesi ve ürünü sıfırı ya da bir üst modeli ile değiştirme hakkınız vardır.

Casper müşteri hizmetleri aradım diyor şunu guncelleyin sıfırlayın vb dedimbu 2 defa sıfır ile değişti aynı sorundan üst modeliyle değişim yapabilir miyim olmaz dedi ama son kez şansımı denemek istiyorum bu güncellemeleri yapıp umarım üst modelini alabilirim ve onda da bir sıkıntı çıkmaz.

Casper müşteri hizmetleri aradım diyor şunu guncelleyin sıfırlayın vb dedimbu 2 defa sıfır ile değişti aynı sorundan üst modeliyle değişim yapabilir miyim olmaz dedi ama son kez şansımı denemek istiyorum bu güncellemeleri yapıp umarım üst modelini almak.

Müşteri temsilcisini arayınca öyle demesi normal tüketici hakem heyetine başvurun müşteri hizmetlerini arayınca tüketici hakem heyetine başvuracağım deyin gözlerini korkutun cevap gelmez ise hakem heyetine başvurun 1 ay içinde çözülür daha önce ben Casper tabletimde sorun yaşamıştım 1 ayda geri dönüş yapıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı