Hayır hocam nasıl bi sıkıntı çıksın ki?G9 Odyssey 49" monitörü almayı düşünüyorum, bu sistemle birlikte sorun yaşar mıyım?
Hayır hocam nasıl bir sıkıntı çıksın ki?
Hayır rahatlıkla açar. Displayportu 7000li çözünürlüklere kadar destekliyor.Sıkıntı yaşar mıyım yanlış bir soru kalıbı olmuş, sistem zorluk yaşar mı monitörü besleme konusunda diye merak ettiğim için sordum.
Hocam peki 32" 2k bir monitörde alacağım fps ile bunda alacağım fps arasında fark olur mu, olursa ne kadar olur. kusura bakmayın konuya pek hakim değilimHayır rahatlıkla açar. Displayportu 7000li çözünürlüklere kadar destekliyor.
32" inç olan monitörde daha fazla FPS alırsın ama öyle ahım şahım bişi olmaz.Hocam peki 32" 2k bir monitörde alacağım fps ile bunda alacağım fps arasında fark olur mu, olursa ne kadar olur. kusura bakmayın konuya pek hakim değilim
240hz bi monitör bu yüzden verimli kulanma konusunda biraz endişeliydim, teşekkürler32" inç olan monitörde daha fazla FPS alırsın ama öyle ahım şahım bişi olmaz.
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun240hz bi monitör bu yüzden verimli kulanma konusunda biraz endişeliydim, teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.