G923 vs T300RS

burakfarlex

Decapat
Daha fazla  
Thrustmaster tabii ki, T150'de ki feedback bile daha gerçekçi T300'de nasıldır kim bilir.

Kıyas kabul etmez T300 RS. Hem pedal, hem FFB, hem FFB makenizması olarak T300 RS GT çok daha iyi. Kayış ve çarklı hibrit sistem olduğunda T300 RS GT çok daha sessiz ve detaylı çalışıyor. G923 çarklı sistemi ile gece FFB ile oynamak çok zor. Pedallar konusunda da G923 potansiyometreli pedallar kullanırken, T300 RS GT çok daha iyi olan load cell pedallar kullanıyor. Ek olarak T300 RS GT'de simidi değiştirmek için quick realese var. T300 RS GT'nin torku 4 nm civarıyken, G923 açıklamasa da 2 nm civarı. Aradaki fark çok fazla.

Kıyas kabul etmez T300 RS. Hem pedal, hem FFB, hem FFB makenizması olarak T300 RS GT çok daha iyi. Kayış ve çarklı hibrit sistem olduğunda T300 RS GT çok daha sessiz ve detaylı çalışıyor. G923 çarklı sistemi ile gece FFB ile oynamak çok zor. Pedallar konusunda da G923 potansiyometreli pedallar kullanırken, T300 RS GT çok daha iyi olan load cell pedallar kullanıyor. Ek olarak T300 RS GT'de simidi değiştirmek için quick realese var. T300 RS GT'nin torku 4 nm civarıyken, G923 açıklamasa da 2 nm civarı. Aradaki fark çok fazla.
Hocam ufak bir düzeltme: T300 çift kayış sistem yani kayış-çark hibretten bile pürüssüz hissiyat sağlar. Bir de T3PA GT maalesef Loadcell değil ancak konik modu var bu bir miktar geçişli hissiyat sağlar. Loadcell pedal (T-LCM) sonradan alınabilir. Bunların dışında dediklerinize kesinlikle katılıyorum T300 çok daha iyidir.

Hocam ufak bir düzeltme: T300 çift kayış sistem yani kayış-çark hibretten bile pürüzsüz hissiyat sağlar. Bir de t3pa GT maalesef loadcell değil ancak konik modu var bu bir miktar geçişli hissiyat sağlar. Loadcell pedal (t-lcm) sonradan alınabilir. Bunların dışında dediklerinize kesinlikle katılıyorum T300 çok daha iyidir.

Bende pedal konusunda cok kararsiz kaldim, pedalları cok mu kotudur?

Bende pedal konusunda cok kararsiz kaldim, pedalları cok mu kotudur?
Hayır kesinlikle kötü değil aksine iyidir. Kendim de kullanıyorum tatmin edici bir hissiyatı var. Özellikle T300RS GT ile gelen T3PA GT modeli T3PA'ların aksine kalın fırçalanmış alüminyum ve gerçekçi, geniş pedal yüzeyiyle T3PA'dan da iyidir. Load Cell pedal zaten bu bütçede yok zaten gerek de yok. Fanatec veya Moza alıp tur süresi geliştirmediğiniz sürece konik mod fazlasıyle işinizi görecektir. G923 ile pedal konusunda farkları yoktur G923'teki yenilenmiş fren yayını T300 RS GT konik mod ile yakalıyor. Yani her türlü T300 RS GT daha alınabilir bir model.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı