Merhabalar. Ürün Bana 69.99$ + 11.05$'dan geldi. Geldiği fiyattan vereceğim. Ürün 12 Aralık'da elime geçti ve okul vs dolayısıyla çok kullanılmadı(20 Aralık'da kullanmaya başladım) Ses kalitesi olarak hep Razer Surround Pro ile kullandım ve PC sesini 70'den yukarı çıkaramıyordum. CS'de sesleri çok rahat ayırt edebiliyordum. İhtiyaçtan satıyorum.
Fiyat olarak 235TL istiyorum. Geliş fiyatı üstüne hiçbir kar vs koymadım (1 Aralık Kuruna göre). Sanırım şuan fiyatı da artmış.
Ankara dışı kargo alıcıya aittir veya kargo ücretini de dahil edip 235TL + Kargo olarak yollayabilirim. Yakınlarımda Yurtiçi, (Yanlış hatırlamıyorsam)Aras ve MNG var. Seçtiğiniz ile gönderebilirim. PTT ile de gönderebilirim.
Ankara içi elden herhangi bir metro durağı, Eryaman civarında verebilirim.
Resimler:

Güncel
Satılmıştır.

Fiyat olarak 235TL istiyorum. Geliş fiyatı üstüne hiçbir kar vs koymadım (1 Aralık Kuruna göre). Sanırım şuan fiyatı da artmış.
Ankara dışı kargo alıcıya aittir veya kargo ücretini de dahil edip 235TL + Kargo olarak yollayabilirim. Yakınlarımda Yurtiçi, (Yanlış hatırlamıyorsam)Aras ve MNG var. Seçtiğiniz ile gönderebilirim. PTT ile de gönderebilirim.
Ankara içi elden herhangi bir metro durağı, Eryaman civarında verebilirim.
Resimler:
Güncel
Satılmıştır.