Friday yaklaştığından dolayı ve elimde mevcut Siberia 200 kulaklığın başımı ağrıtması - mikrofonunun yeterli düzeyde olmamasından dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. İndirim kovalayacağım, bunlardan birisi veya birçoğu indirime girerse hangisini almalıyım, değişmeye değer mi mevcut ile indirime giren?
Dediğim gibi güzel bir indirim olursa neden olmasın ayırca WIRED versiyonunu düşündüğümden dolayı daha da ucuza geliyor, kablolu düşünüyorum hocam sadece.
Dediğim gibi güzel bir indirim olursa neden olmasın ayırca WIRED versiyonunu düşündüğümden dolayı daha da ucuza geliyor, kablolu düşünüyorum hocam sadece.
Ben 900 küsür liraya satın almıştım. Donanımhaber ikinci el kısmında yurtdışından getirip, ucuza, sıfır satan elemanlar var. İstersen inceleyebilirsin. Kablolu istiyorsan G633 modeline bakabilirsin, zaten birbirlerinden farkları yok. Biri wireless, diğeri kablolu.
Arctis 5 aklıma yattı fakat, Arctis 5 değil de 3 ve yukarıdaki diğer kulaklıklardan birisi daha girdi ve fiyatları eşitlendi, Arctis 3 mü alınmalı ? Yani 5 ile 3 arasında çok fark var göremedim, bir DTS var göze çarpan.
RGB ve ses teknolojisi dışında fark yok. Ama aradaki fark Arctis 5'e değer. Alternatif olarak Corsair VOID var fakat ben şahsen onun yerine Arctis 5 alırdım.