G933 - Cloud Core/2 - Arctis 3/5 - Corsair VOID - Kraken v2 PRO

Daha fazla  
Friday yaklaştığından dolayı ve elimde mevcut Siberia 200 kulaklığın başımı ağrıtması - mikrofonunun yeterli düzeyde olmamasından dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. İndirim kovalayacağım, bunlardan birisi veya birçoğu indirime girerse hangisini almalıyım, değişmeye değer mi mevcut ile indirime giren?

G933 almaya bütçen varsa Arctis 7 al derim.
Dediğim gibi güzel bir indirim olursa neden olmasın ayırca WIRED versiyonunu düşündüğümden dolayı daha da ucuza geliyor, kablolu düşünüyorum hocam sadece.

Logitech G933 kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı yok. Terleme, ağrı vs.
Diğerleri ile kıyaslayabilecek misiniz?

Dediğim gibi güzel bir indirim olursa neden olmasın ayırca WIRED versiyonunu düşündüğümden dolayı daha da ucuza geliyor, kablolu düşünüyorum hocam sadece.

Diğerleri ile kıyaslayabilecek misiniz?

Ben 900 küsür liraya satın almıştım. Donanımhaber ikinci el kısmında yurtdışından getirip, ucuza, sıfır satan elemanlar var. İstersen inceleyebilirsin. Kablolu istiyorsan G633 modeline bakabilirsin, zaten birbirlerinden farkları yok. Biri wireless, diğeri kablolu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı