G933 vs HyperX Cloud 2 Wireless

ertasugur

Hectopat
Daha fazla  
Bende aynı şekil bu kulaklıklar arasında kaldım. Bir de G933 var HyperX Cloud 2 Wireless düşünüyorum. Ama kronik cızırtı diye bir şeyler okudum. Kronik sorun mudur yoksa nadiren olan bir şey mi? Onu düşünüyorum.

HyperX Cloud 2 Wireless'ın Logitech'teki karşılığı Pro X Wireless'dır. Bu ikisi hemen hemen birbirine denktir. Ben Pro X Wireless kullandığımdan onu öneririm. G933 ve Cloud 2 arasında seçim yapacaksanız Cloud 2. G933 çok ağır ve kaba bir kulaklık.

Güncelleme: Biraz beklerseniz (Fiyatı ne olur bilmiyorum) Pro X 2 diye yeni bir kulaklık tanıttı logitech. Bluethoot desteği de olacakmış. İsterseniz onu bekleyin.

Son düzenleme:
HyperX Cloud 2 Wireless'ın Logitech'teki karşılığı Pro X Wireless'dır. Bu ikisi hemen hemen birbirine denktir. Ben Pro X Wireless kullandığımdan onu öneririm. G933 ve Cloud 2 arasında seçim yapacaksanız Cloud 2. G933 çok ağır ve kaba bir kulaklık.

Güncelleme: Biraz beklerseniz (fiyatı ne olur bilmiyorum) Pro X 2 diye yeni bir kulaklık tanıttı Logitech. Bluetooth desteği de olacakmış. İsterseniz onu bekleyin.

250 dolardan çıktı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı