GA-870A-UD3 Anakarta İşlemci Önerisi

kurtomerdfd01

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım GA-870A-UD3 işlemcin bozuldu. Bu islemci uyumlu mudur?

Soket yapısı: AM3.
Model: Athlon II X2 245.
Ürün kodu: ADX245OCK23gq.
Fazla param yok. 70 TL civarına buldum bunu uyumlu mudur? İşlemcim AM3 soket.

Son düzenleyen: Moderatör:

Seç beğen bak dostum fiyat dersen o kısımı sen araştıracaksın ama fikir vermesini istersen bende AM3 soket kullanıyorum ve iki ay önce Phenom 2 1090t yani o dönemin baba işlemcisini 300 TL'ye almıştım.
Athlon 2 260 vardı bu arada bende de işimi görüyordu açıkcası genel işlerde o yılların oyunlarında da pek sıkıntı çıkardığını hatırlamıyorum ama neslini epey bir giriş seviye işlemcisidir.

Seç beğen bak dostum fiyat dersen o kısımı sen araştıracaksın ama fikir vermesini istersen bende AM3 soket kullanıyorum ve iki ay önce Phenom 2 1090t yani o dönemin baba işlemcisini 300 TL'ye almıştım.
Athlon 2 260 vardı bu arada bende de işimi görüyordu açıkcası genel işlerde o yılların oyunlarında da pek sıkıntı çıkardığını hatırlamıyorum ama neslini epey bir giriş seviye işlemcisidir.
Kesin alicam hocam uyumluymus amd x2 245 islemci 2 çekirdek bende amd x4 840 vardı 4 çekirdek fazla fark olmaz değil mi

Vallahi hocam bilemiyorum ya sonuçta yarı yarıya çekirdek farkı var illaki bir performans kaybınız olur ama bu sizi ne kadar etkiler onu bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı