GA-990FXA-UD5 Anakarta RAM

abdul61kadir7

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Tekniker(Elektrik-Elektronik)
Anakartım: Teknik Özellikler - GA-990FXA-UD5 (Rev. 3.0) - 990FX - Yonga Seti Soket AM3+ - Anakart - GIGABYTE

İşlemcim: AMD Phenom II X4 955 (125w)

Alacak olduğum RAM ' in çalışma frekansı ileride alacağım amd 6 yada 8 çekirdekli işlemcilerlede full performanslı çalışsın istiyorum.Gigabaytın sayfasında "*DDR3 1866MHz (ve üzeri) bellek hızı desteği için, AMD AM3+ CPU kullanılmalıdır." gibi bir yazı yazıyor benim işlemcim AM3+ mı ? OC ile ne gibi işler yapabilirm şimdiden teşekkürler...

Senin islemci soketin AM3+, islemcin degil. O AM3+ sokete uygun olarak islemci sogutucu ve anakartlar belirleniyor. AMD 1866MHz RAM oneriyor, daha ustune cikma.

Overclock ile, islemci performansi artiyor. Eger stok sogutucun varsa, deneme bile. İslemci hem isinir, hem de cikan ses artar.
Orn: 3.5GHz islemci, overclock ile 4.0GHz oluyor.

Ben de corsair vengeance 1866 mhz cl9 2x4 gb ram alacağım. Bu RAM'i alacaksan vatan'ın internet sitesinden al derim. İnternette 255 lira olan RAM'e dün bostancı vatan şubesinde 349 lira çektiler. Ben de haliyle alamadan döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı