GA-A320M-S2H "BIOS ID check error" hatası

Umut68

Centipat
Anakartım: GA-A320M-S2H.

Şu anki BIOS surumu F24.

Gigabyte'ın sitesine GA-A320M-S2H rev 1.1 yazıyorum, rev 1.X çıkıyor.

Bende 1.X olarak güncel versiyon F50'yi FAT32 formatında biçimlendirip filasa attim BIOS'a girdim Q flash a tıkladım.

F50'yi seçip Update BIOS dediğimde:

20200309_200226.jpg

BIOS ID check error, BIOS kimliği kontrolü hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım: GA-A320M-S2H.

Şu anki BIOS surumu F24.

Gigabyte'ın sitesine GA-A320M-S2H rev 1.1 yazıyorum, rev 1.X çıkıyor.

Bende 1.X olarak güncel versiyon F50'yi FAT32 formatında biçimlendirip filasa attim BIOS'a girdim Q flash a tıkladım.

F50'yi seçip Update BIOS dediğimde:

Eki Görüntüle 530966

BIOS ID check error, BIOS kimliği kontrolü hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz sebebi nedir?

Gigabyte'de şöyle bir durum var. Direkt olarak en son sürümü yüklemeyeceksın. Son sürümden önce sana ne yüklemesı gerektiğini yazar zaten. Bir bakayım bende.

Note:
1. ıf you are using Q-flash Utility to Update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40.
2. due to BIOS ROM size limited, no Bristol Ridge (AMD 7TH gen a-series/ Athlon™ X4 series) APU Support.

F32 sürümünü kur önce. Sonra F40 kuracaksın. Sonra F50 kuracaksın. Ben B-450 serisinde böyle yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı