GA-F2A58M-DS2 ile GTX 1050 Uyumlu mu?

• Konuyu başlatan K-tEX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.664
Merhaba ,en son yazmış olduğunuz parçalar uyumlu fakat benim düşünceme göre bütçenizi de göz önüne alarak h110m pro vd bir anakart , Pentium 7th gen G4560 veya G4600 işlemci ve GT 1030 Ekran kartı tabanlı yeni baştan bir sistem toplamanız daha isabetli olacaktır.

DDR3 800 MHZ RAM yok zaten. Frekansı ve CL değeri aynı olan RAM kullanmalısınız. Böyle yaptığınız zaman bile düşük olsa da uyumsuzluk ihtimali vardır. Elinizde olan RAM'in tam modelini yazarsanız ona göre tavsiye verebilirim.
ram değil ddr 3 anakart dedim.

nternetten baktığım kadarı ile pek güvenilir bir güç kaynağı değil. Sisteminiz son hali eğer bu olacak ise en uç değerlerde iken 200 wattın altında bir güç tüketecek lakin bu güç kaynağı her an
Merhaba ,en son yazmış olduğunuz parçalar uyumlu fakat benim düşünceme göre bütçenizi de göz önüne alarak h110m pro vd bir anakart , Pentium 7th gen G4560 veya G4600 işlemci ve GT 1030 Ekran kartı tabanlı yeni baştan bir sistem toplamanız daha isabetli olacaktır.
Kardeşim benim bütçem az diyorum sen İntel oyun bilgisayarı kurdurmaya çalışıyorsun bana. Akıl var mantık var. X4 Athlon 860k işlemci 250 lira senin bana söylediğin 300 liralık ekran kartı. Yok kardeş sağol yinede ben gt serisinden çok çektim gerek yok o yüzden.

Kardeşim benim bütçem az diyorum sen İntel oyun bilgisayarı kurdurmaya çalışıyorsun bana. Akıl var mantık var. X4 Athlon 860k işlemci 250 lira senin bana söylediğin 300 liralık işlemci. Yok kardeş sağol yinede ben gt serisinden çok çektim gerek yok o yüzden.

Merhaba benim anakartım Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 AMD A88X soket FM2+ DDR3 2400MHz(OC) mATX anakart bu biraz öncee MSI Armor RX580 8 GB ekran kartı alacağım sizce uyumlu mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı