GA-G31M-ES2L USB'den boot sorunu!

OytunÇoban

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

2 gün önce Exper Karizma notebook'umda hazırladığım Windows 8.1 USB'sini kullanarak notebookumu usb'den boot ederek formatladım.

Aynı şekilde bugün masaüstü bilgisayarımda (Anakart: GA-G31M-ES2L) USB'den boot edemiyorum.
F12 ile boot menüsüne girdiğimde;
Hard Disk
USB-FDD
USB-HDD
USB-CDROM gibi seçenekler çıkıyor.

USB-HDD'yi denedim fakat sanki tam boot edecekken etmiyor ve tekrar Harddiskten boot ediyor.

Biosdan First Boot Device'ı USB-HDD
Second:USB-FDD
Third:Hard Disk olarak seçtim daha sonra 1. ve 2. yerlerini değiştirerek denedim fakat sonuç alamadım.

Anakartım USB'den boot desteklemiyor mu? Sayın @Recep Baltaş, yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar kusura bakmayın güncel tutmak zorundayım, sorunum devam ediyor.
Acaba birisi DVD'ye sığabilecek boyutlarda 64+32bit 8.1 paylaşabilir mi? KMS ile aktif edebileceğim bir sürüm olmalı, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici harddiskim yok. USB'den kurulum yapmak istiyorum.
@BrkD22 Hocam BIOS'da uefi+legacy yapabileceğim bir seçenek yok, olacağınıda sanmıyorum. Zira anakart çok eski lga775 işlemci de Pentium D820.
Usb'den boot edemeyince 32bit ISO indirdim DVD'ye yazdırmak için, acaba 64bit kaldırır mıydı sistem? (2GB DDR2 800MHz'de ram vardır.)

Cevabınız için teşekkürler fakat makineyi yaz bitmeden elimden çıkardım. İmza'daki sistemi kullanıyorum.

Cevabınız için teşekkürler fakat makineyi yaz bitmeden elimden çıkardım. İmza'daki sistemi kullanıyorum.
Anladım değiştirmişsiniz; Hayırlı olsun. Ama merak edenler için biz yazalım. Bendede bu anakarttan vardı. Biosu flashtan güncellemiştim ama bir türlü format atamamıştım sanırım ürün ile ilgili bir durum olabilir.

GA-G31M-ES2L anakart USB'den boot sorunu bende de var usbyi seçiyorum boot menüsünden ekrana böyle bir yazı geliyor ( bu arada bios u da yeni
guncelledim)

Dosya Ekleri

• IMG_20190702_230512.jpg
    IMG_20190702_230512.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 392
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı