GA-G41MT-D3 anakartına sahibim. Anakartımda 2 RAM yuvası var ve ikisi de dolu. 2 + 2 olarak Kingston'un 1333 MHz RAM'leri bulunmakta. Toplamda 8 GB yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Hangi markaları kullanmalıyım ve kaç MHz olmalı?
Yanlış anlama ama 2 adet RAM slotun var nasıl 8 GB RAM yapabilirim diyorsun ve anakartın tek 8 GB ı teklemiyor zaten mecbur 2x4 gb 1333 Mhz RAM alman lazım başka seçeneğin yok
Hangi marka konusuna gelirsek 1333 Mhz olduğu sürece bütçene göre her ürünü alabilirsin aşağı yukarı. Sıfır DDR3 RAM almanı tavsiye etmem en dandikleri bile 150 TL lerden başlıyor. Sahibinden gibi sitelerden 2.el kovalamaya bak 1 ay kadar önce 4 GB 1333 Mhz OAM RAM i 49.9 TL ye ücretsiz kargo ile GeT te aldım ben.
Başım ağrımasın diyorsan desteklediği RAM listesi GA-G41MT-D3 (Rev. 1.3) | Anakart | GIGABYTE
Yanlış anlama ama 2 adet RAM slotun var nasıl 8 GB RAM yapabilirim diyorsun ve anakartın tek 8 GB ı teklemiyor zaten mecbur 2x4 gb 1333 Mhz RAM alman lazım başka seçeneğin yok
GA-G41MT-D3 anakartına sahibim. Anakartımda 2 RAM yuvası var ve ikisi de dolu. 2 + 2 olarak Kingston'un 1333 MHz RAM'leri bulunmakta. Toplamda 8 GB yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Hangi markaları kullanmalıyım ve kaç MHz olmalı?