GA-G41MT-S2 ekran kartı sürücüsü

Makaleler
7
Daha fazla  
RAM
4GB DDR3
Anakart
GA-G41MT-S2
İşlemci
Intel Core 2 Duo E8400 6MB
Arkadaşlar selam, bugün okulda bilişim sınıfında takılıyorduk hocayla anlaştık tüm bilgisayarları hayata döndürelim dedik. Windows 7 yazdırıp attım tüm makinelara, malum DDR2 slotlu çok eski makinelar. İki tane DDR3 slotlu makine vardı, biri benim olacaktı biri arkadaşımın orada kullanmak için. Birinde i5 2400 işlemci, diğerinde Core 2 Duo E8400 3.00GHz işlemci var. Ben i5'li olanı alıp attım formatımı, HD Graphics sürücümü kurdum bilgisayar akıyordu problemsiz. Geldik arkadaşın bilgisayara, Windows 7'yken bunda bir Graphics chipset sürücüsü vardı ve normal çalışıyordu. Kurduk ona da Windows 10. Okul interneti f@tih'de Windows Update çalışmıyor. O yüzden kendi driver kuramadı. İşlemcinin zaten onboard grafik birimi yok, anakartın üzerindeki çipi kullanacağız sürücüsü yok. Aradım aradım, Gigabyte'in siteden falan da indirdim ama kurmuyor. Aygıt sürücüsü başlatılamadı hatası alıyorum aygıt yöneticisinde. Driver aradım, aradım yok. Anakart modeli ise GA-G41MT-S2 diye geçiyor.

GA-G41MT-S2 (rev. 1.3) Overview | Motherboard - GIGABYTE Global
Support ve sürücü sitesi bu arada, INF Chipset driver dışında hiçbir sürücüyü Windows 10 64-bit'de çalıştıramıyorum.
Dandik Driver Booster bile kurmaya kalkıştım, IObit siteleri banlı Fatih'te.
Driver Solution kurdum yeter ki bulsun diye tehlikeye atıp, o da bulamadı.
Yok mu bunun bir sürücüsü anlamıyorum? Acaba kendi internetimi paylaşsam, telefonumu teslim etmeyip o şekilde Windows 10 Update servisi bulabilir mi?
Ya da bunun bildiğiniz bir kurulum sürücüsü var mı?
Gördüğüm kadarıyla şu adam aynı grafik chipsetini Windows 10'da çalıştırmayı başarmış, yorumlarda soranlara da Driver Solution 2013 kur demiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Şu videodaki arkadaşın yöntemine bakın. Yanlışım yoksa Vista yansısından çekiyor sürücüyü. Açıklama bölümünde bağlantıları var, elle götürüp kuracaksınız.

Şu videodaki arkadaşın yöntemine bakın. Yanlışım yoksa Vista yansısından çekiyor sürücüyü. Açıklama bölümünde bağlantıları var, elle götürüp kuracaksınız.

Tamamdır, yarın deneyeceğim teşekkür ederim ilginiz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı