GA-G61M-DS2 ekran kartım var. PCI Express 3.0 modelinden. Link vermek yasaktır diye alacağım ekrana kartı modelini yazıyorum direkt: MSI NVIDIA GeForce GT 730 2GD3V2 2GB 128 bit DDR3 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (N730 2GD3V2)
Bu ekran kartını alsam uyumsuzluk yaratır mı? Bir de son olarak bu ekran kartı uyumlu ise power yani güç kısımına bir takviye yapmam gerekiyor mu? Kaç W olmalı en az?
Dediğin şey ekran kartı değil Anakarttır. İşlemci modelin nedir? GT 730 çöp bir kart kesinlikle alınmaması gereken bir modeldir. Ekran kartı için bütçen ne kadar? Anakart uyumluluk konusunda sıkıntı olmaz. PSU da +12V kanalından ne kadar güç veriyor?
Dediğin şey ekran kartı değil Anakarttır. İşlemci modelin nedir? GT 730 çöp bir kart kesinlikle alınmaması gereken bir modeldir. Ekran kartı için bütçen ne kadar? Anakart uyumluluk konusunda sıkıntı olmaz. PSU da +12V kanalından ne kadar güç veriyor?
Ramim : 8 gb
İşlemci: i5
Şuan amd readon diye dandik bir kart takılı bu kartla bile istediğim oyunları oynuyorum. öyle gta 5 gibi oynama gibi bir hayalimde yok. ben world of warcraft ve lol oyuncuyum. şuan bu dandik kartla bile oynayabilirom ama wow da sadece bazı efektleri net göremiyorum o kadar.
Ek olarak belirttim hocam. Tekrar burayada yazayım.
Güç: 350 W
Ramim : 8 gb
İşlemci: i5
Şuan amd readon diye dandik bir kart takılı bu kartla bile istediğim oyunları oynuyorum. öyle gta 5 gibi oynama gibi bir hayalimde yok. ben world of warcraft ve lol oyuncuyum. şuan bu dandik kartla bile oynayabilirom ama wow da sadece bazı efektleri net göremiyorum o kadar.
Bütçe: 300 TL max. Yani verebileceğim daha fazla miktar var verebilriim ama sadece world of warcraft ve lol oynamak için ziyan olmaz mı o kadar para?