GA-H57M-USB3 anakarta işlemci önerisi

obbaWoo

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anki sistemim şudur:
  • AMD Radeon HD7970 3GB
  • 10 GB RAM (Markasını bilmiyorum, görünmüyor markası.)
  • GA-H57M-USB3.
  • Intel i5 650 3.20GHz.

Şikayetim şu. İşlemcim aşırı eski. Ekran kartım çoğu oyunda yeterli olmasına rağmen işlemcimin yetersizliğinden dolayı drop yiyorum. En çok oynadığım oyun olan Garry's Mod'un Online'ındaki roleplay sunucularında çok fazla Add-on var. Ekran kartının önemi olmadığı bir oyun Garry's Mod. İşlemci odaklı tamamen. İşlemcim çok kötü olduğu için oyunu rahat oynayamıyorum. Lütfen güzel bir işlemci önerin

Not: Öğrenciyim, harçlığım belli. Lütfen uçuk işlemciler önermeyin, ucuz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anki sistemim şudur:
  • AMD Radeon HD7970 3GB
  • 10 GB RAM (Markasını bilmiyorum, görünmüyor markası.)
  • GA-H57M-USB3.
  • Intel i5 650 3.20GHz.

Şikayetim şu. İşlemcim aşırı eski. Ekran kartım çoğu oyunda yeterli olmasına rağmen işlemcimin yetersizliğinden dolayı drop yiyorum. En çok oynadığım oyun olan Garry's Mod'un Online'ındaki roleplay sunucularında çok fazla Add-on var. Ekran kartının önemi olmadığı bir oyun Garry's Mod. İşlemci odaklı tamamen. İşlemcim çok kötü olduğu için oyunu rahat oynayamıyorum. Lütfen güzel bir işlemci önerin

Not: Öğrenciyim, harçlığım belli. Lütfen uçuk işlemciler önermeyin, ucuz olsun.
H57 anakarta takacağınız modeller belli. İlk nesil ikinci el Intel Core ailesi ve Pentium G69__' lara bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı