GA-H61M-DS2 İçin ekran kartı ve işlemci önerisi

Tamam hocam ilgin için tekrardan teşekkür ederim. Artık biraz daha bekleyip bütçeyi arttıracağım yada bu sistemle gittiği yere kadar gideceğim.(y)

Şuan ki sistemde sadece ekran kartını değiştirsem (1050 Ti) ne kadar faydasını görürüm sence, mantıklı olur mu?

1050 Ti işlemcin ile darboğaz yapar. Darboğaza katlanırım dersen kullanabilirsin. Karttan tam performans yararlanamazsın, ancak oyunları oynamana engel olacak kadar bir darboğaz olmaz. İşlemciye yüklenen oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube üzerinden 2120 ve 1050 Ti videolarına bak, illa 1050 Ti videolarına da bakmak zorunda değilsin. GTX 960 ve R9 380-285 gibi videolarda aynı yola çıkıyor, çünkü bu ekran kartları birbirine benzer performans sergileyen modeller. Monitörün de 1080P ise iyi olur, daha düşük çözünürlükte darboğaz daha da artacaktır. DSR kullanabilirsin.

Hocam tekrardan selamlar. Dediğim parçaları değiştirdim, son hali aşağıdaki gibidir.
* GA-H61M-DS2 (anakart)

* 4 GB Kingston 1333 Mhz + 8 GB Gskill Ripjaws 2133 Mhz (12 GB bellek)

* MSI NVIDIA 1050 TI (4 GB e.kartı)

* Intel I7-3770 3.40Ghz (chipset)

Bu sistemde normalden farklı bir donma yaşıyorum. Darboğaz gibi değil ama bu sorun. Örneğin Fifa18 de düşük ayarlarda bile donma-kasma yaşıyorum. 400W Power Supply var şuan üzerinde kasanın ondan olabilir mi acaba ?

İşlemci ve ram'i 700 liraya aldım toplam. Fifada çok bariz belli oluyor donma ama başka oyunlarda da var.

Ramler de uyuşmazlık olabilir mi? Mhz farkından dolayı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı