Çözüldü GA-M61PME-S2P için internet sürücüsü nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba arkadaşlar, en az 2 haftadır bu hata ile uğraşıyorum. Anakartıma (GA-M61PME-S2P (rev. 1.0) uygun olan internet driver ismini buldum ne yazık ki indirme bağlantısı bulamadım. Yardımcı olma imkanınız var mı acaba?

Sürücü ismi: RTL 8201CL chip (10/100 Mbit).

Çözüm
Sadece cipset sürücüsü ile birlikte vermisler. Baska yerden bakinca da ayni sekilde görünüyor.

C diskinde sürücü buldum fakat kurarken the Realtek network Controller was not found ıf Deep sleep mode enabled plase plug the cable hatası alıyorum maalesef.

C diskinde sürücü buldum fakat kurarken the Realtek network Controller was not found ıf Deep sleep mode enabled plase plug the cable hatası alıyorum maalesef.

USB Wi-Fi ile çözmüştüm.
Cipset sürücüsünü indirip kurmayi denediniz mi? Sayfasinda cipset sürücüsünün ayriyeten LAN sürücüsünü de icerdigini belirtmis.

Cipset sürücüsü.png

Kullandiginiz isletim sistemi Windows 7 ise yukaridan isletim sistemini ve kac Bit oldugunu sectikten sonra indirip deneyin.

Cipset sürücüsünü indirip kurmayi denediniz mi? Sayfasinda cipset sürücüsünün ayrıyeten lan sürücüsünü de icerdigini belirtmis.

Eki Görüntüle 1465048

Kullandiginiz isletim sistemi Windows 7 ise yukaridan isletim sistemini ve kac bit oldugunu sectikten sonra indirip deneyin.

Merhaba günaydın dediginiz şekilde indirdim kuruldu fakat aygıt yöneticisine herhangi bir şey gelmedı acaba yanlışmı kurdum diye düşünmeye başladım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı3333333.PNG
    Ekran Alıntısı3333333.PNG
    89,9 KB · Görüntüleme: 55
Sadece cipset sürücüsü ile birlikte vermisler. Baska yerden bakinca da ayni sekilde görünüyor.

USB Wi-Fi ile çözmüştüm.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı