Bilgisayarında iTunes yüklü olmadığında USB ile internet paylaşılamıyor malesef.USB tethring yöntemi ile deneyebilirsiniz.
iPhone'da USB ile bağlantısı ile dosya gönderemiyorsunuz.Telefona Driver'ı indir. Sonra telefondan bilgisayara USB kablosu ile dosyayı at.
iTunes’i FTP sunucusu üzerinden yükledim ancak onun içinde Wi-Fi gerekiyor artık galiba delirmek üzereyim.IPhone'den de yapabilirsiniz ama biraz uğraştıran bir yöntem hemen anlatayım.
Telefonunuza Documents adlı uygulamayı yükleyin.
O uygulamaya iTunes yükleyin.
Dosya uzantısını PNG yapıp fotoğraflara atın.
Son olarak bilgisayara bağlayıp fotoğrafı bulup atın ve atınca uzantısını eski haline getirin.
ITunes'i kurun.
Ve artık USB Tethering yapabilirsiniz.
Direkt sürücüyü de yükleyebilirsiniz bu şekilde iTunes yerine.
NOT:iPad'de de aynı işlemleri yapmanız gerekmektedir.
FTP'ye değil dosya türünü png yapıp telefon galerisine atıp USB ile atacaksınız.iTunes’i FTP sunucusu üzerinden yükledim ancak onun içinde Wi-Fi gerekiyor artık galiba delirmek üzereyim.
İnternet üzerinden FTP sunucusu açıp ondan USB ye dosyayı attım ve bilgisayara iTunes yükledim.FTP'ye değil dosya türünü png yapıp telefon galerisine atıp USB ile atacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.