Arkadaşlar yeni bir işlemci aldım ve dediler bios'u güncelle. Gigabyte anakartların qflash'ı ile güncellemeyi öğrendim recep arkadaşın yaptığı şu videodan. Yalnız ben flashı takınca dosya yok diyor.
Zannediyorum ki bunun sebebi, hani bir dosya seçersiniz de türü belli değildir sonra karşınıza listeden seç yada uygun program için webte ara diye bi menü gelir. işte zannediyorum benim onu listeden seçmem gerek. Lakin ben neyi seçeceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Yok mudur başka fikri olan arkadaşlar? Kaldık böyle.
Arkadaşlar biostan fotoğraflar paylaşayım dedim. Daha açıklayacı olabilir...
Arkadaşlar göründüğü gibi update bios from drive diyorum,
Karşıma böyle bir şey geliyor. 0 dosya diyor, ben tekrar Enter'a basınca ise;
Şöyle bir şey oluyor. Enter'a bastıkça DIR ve Floopy A arasında dönüp duruyor. Buradan öteye gidemedim arkadaşlar. Bitti yani; BIOS bilgim bitti, bu kadardı.
Uğur, anakart modelin tam olarak nedir? Aida64 ile öğrenip Rev numarası ile beraber verin.
Ayrıca resimdeki sistem güncelleyeceğin anakart üzerinde mi?
Uğur, anakart modelin tam olarak nedir? Aida64 ile öğrenip Rev numarası ile beraber verin.
Ayrıca resimdeki sistem güncelleyeceğin anakart üzerinde mi?
Anakartımın modeli bu hocam. CpuZ programı var buyrun, onunda ekran görüntüsünü atayım. Şuan ki versiyonu F5, ben F9 yapmaya çalışıyorum. Sistem dediğin evet XP 32bit. Eski bi sistem, eski bir anakart.