GA-Z68MX-UD2H-B3 BIOS Güncelleme

karacaa

Kilopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin. Lütfen yardım. Enson versiyon bios yükleyemiyorum. Yüklemek isdedim biyos U1E (UEFI BIOS) şuan kullandım bios F13 kullanıyorum. Ankart modelim GA-Z68MX-UD2H-B3 (Rev. 1.0). Ne yapdıysam güncelleyemedim. Kullandım işletim sisdemi Windows 8.1. BIOS güncellemek için @Bios programıyla yapdım ama olmadı. Ya da filaşı Fat32 biçimlendirdim, bios o üçtane dosyasını içine atım, bilgisayara reset atıp end tuşuyla bios ubdate girdim, usb dosyayı gösterdim eror verdi.

Sonra biosa girdim. Ordan da f8 tuşuna basdım aynı. End tuşuna usb basdığım yere geldim gine olmadı. F12 tuşuna basarak usb boot edip recep beyin yükleme şekliyle denedim olmadı. Gigabayt türkiyeyi aradım, işlemci ayağı yamulmuş ola bilir dedi ama benim işlemcide ayak yok. Anakarta var. Gine de sökdüm ışıkla bakdım hiçbir yamukluk göremedim. İşlemcim de i5 2500k bu arada. BIOS @Bios programla eski versiyon f12 yükledim, oldu. Tekrar f13 yükledim gine oldu. Ayaklarda sorun olsa onlar yüklenmiyecenin kanısındayım. Ha neden güncelleme geryinde bulunuyorsun derseniz sorunmu varda güncelliyorsun, ikinci ekran kartıyla ilgili problemlerim vardı. BIOS bi de mac os x için sonuç olorak yüklenememesi hata. Bukadar uzun yazdım için özür dilerim. Ne yapdığımı anlatmak isdedim. Lütfen yardım edin. Gece yarılarına kadar uraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı